CA-STORES SCRL

Contactgegevens CA-STORES SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CA-STORES SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CA-STORES SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 73; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 652 04 11 (+32-02 652 04 11) 02 652 04 11 (+32-02 652 04 11)

Fax (fax): 02 652 52 08 (+32-02 652 52 08) 02 652 52 08 (+32-02 652 52 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CA-STORES SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CA-STORES SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CA-STORES SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CA-STORES SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CA-STORES SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CA-STORES SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CA-STORES SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CA-STORES SCRL
Products information CA-STORES SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06758758544
Ondernemingsnummer: 1256530761
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CA-STORES SCRL
(Get full report from official database of BE for CA-STORES SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CA-STORES SCRL
Addition kinds of activities for CA-STORES SCRL

472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
735903. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
769909. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
22620202. Verven: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Dyeing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
33569901. Batterij metaal | Battery metal
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
35779906. Grafische displays, behalve grafische terminals | Graphic displays, except graphic terminals
50930104. Textielafval | Textile waste
76990301. Boiler reparatie winkel | Boiler repair shop
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij CA-STORES SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CA-STORES SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CA-STORES SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CA-STORES SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van CA-STORES SCRL in sociale netwerken
Look for responds of CA-STORES SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CA-STORES SCRL. Laat een reactie achter voor CA-STORES SCRL. CA-STORES SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CA-STORES SCRL. Leave a respond for CA-STORES SCRL. CA-STORES SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CA-STORES SCRL op de google maps. Adres en contacten CA-STORES SCRL
Location of CA-STORES SCRL on the google maps. Address and contacts of CA-STORES SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CA-STORES SCRL CA-STORES SCRL: FLNEXANS HARNESSES NV | De Nieuwe Brug BVBA | HOF TEN DRIES | Atab | ETS GANTOIS C.

Other related companies as CA-STORES SCRL: FLNEXANS HARNESSES NV | De Nieuwe Brug BVBA | HOF TEN DRIES | Atab | ETS GANTOIS C.

CA-STORES SCRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CA-STORES SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06758758544. Het bedrijf CA-STORES SCRL bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 73; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van CA-STORES SCRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CA-STORES SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CA-STORES SCRL, openstaande posities, locatie van CA-STORES SCRL op de kaart.

CA-STORES SCRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CA-STORES SCRL, company assigned to the tax number BE06758758544. The company CA-STORES SCRL is located at the address: Rue des Combattants 73; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Solar protection - Inside.
The main activity of CA-STORES SCRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CA-STORES SCRL is not available. You also can look at reviews of CA-STORES SCRL, open positions, location of CA-STORES SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CA-STORES SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CA-STORES SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CA-STORES SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CA-STORES SCRL, employees, financial statistics.