ETS GANTOIS C.

Contactgegevens ETS GANTOIS C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS GANTOIS C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS GANTOIS C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 3; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71592168 (+32-71592168) 71592168 (+32-71592168)

Fax (fax): +32 (83) 155-15-70 +32 (83) 155-15-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS GANTOIS C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS GANTOIS C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS GANTOIS C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS GANTOIS C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS GANTOIS C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS GANTOIS C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS GANTOIS C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS GANTOIS C.
Products information ETS GANTOIS C.

BTW identificatienummer (tax): BE05868041992
Ondernemingsnummer: 1786346435
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ETS GANTOIS C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS GANTOIS C.
(Get full report from official database of BE for ETS GANTOIS C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS GANTOIS C.
Addition kinds of activities for ETS GANTOIS C.

836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
22990600. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
26550100. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair

Werken bij ETS GANTOIS C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS GANTOIS C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS GANTOIS C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS GANTOIS C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

 • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

 • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

 • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

 • Technisch operator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • gemotiveerde metser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

 • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

 • Expert Vis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

  Type: Vaste Job

  Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

 • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

 • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

 • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: ECOLE PARIS

  Type: Werfreserve

  Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van ETS GANTOIS C. in sociale netwerken
Look for responds of ETS GANTOIS C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS GANTOIS C.. Laat een reactie achter voor ETS GANTOIS C.. ETS GANTOIS C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS GANTOIS C.. Leave a respond for ETS GANTOIS C.. ETS GANTOIS C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS GANTOIS C. op de google maps. Adres en contacten ETS GANTOIS C.
Location of ETS GANTOIS C. on the google maps. Address and contacts of ETS GANTOIS C.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS GANTOIS C. ETS GANTOIS C.: M.C.P. NV | COQ CHANTECLER | SULS | M. MAHILLON | Frederic Hebbelynck

Other related companies as ETS GANTOIS C.: M.C.P. NV | COQ CHANTECLER | SULS | M. MAHILLON | Frederic Hebbelynck

ETS GANTOIS C. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS GANTOIS C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868041992. Het bedrijf ETS GANTOIS C. bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 3; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS GANTOIS C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS GANTOIS C. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS GANTOIS C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS GANTOIS C., openstaande posities, locatie van ETS GANTOIS C. op de kaart.

ETS GANTOIS C. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS GANTOIS C., company assigned to the tax number BE05868041992. The company ETS GANTOIS C. is located at the address: RUE DE LA STATION 3; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ETS GANTOIS C. were not found.
The main activity of ETS GANTOIS C. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS GANTOIS C. is not available. You also can look at reviews of ETS GANTOIS C., open positions, location of ETS GANTOIS C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS GANTOIS C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS GANTOIS C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS GANTOIS C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS GANTOIS C., employees, financial statistics.