AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE
Private companiesPaper and Allied Products • AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE

Contactgegevens AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Bernard 71; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 69 59 (+32-02 537 69 59) 02 537 69 59 (+32-02 537 69 59)

Fax (fax): 02 537 69 59 (+32-02 537 69 59) 02 537 69 59 (+32-02 537 69 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE
Products information AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE07361633300
Ondernemingsnummer: 7092193603
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE
(Get full report from official database of BE for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE
Addition kinds of activities for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE

27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
33120404. Rails, staal of ijzer | Rails, steel or iron
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
39310308. Rietjes voor muziekinstrumenten | Reeds for musical instruments
73891305. Tegenservice, douane | Drawback service, customs
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE in sociale netwerken
Look for responds of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. Laat een reactie achter voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. Leave a respond for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE. AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE op de google maps. Adres en contacten AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE
Location of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE on the google maps. Address and contacts of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE: AVONTS | Accountancy Eechaudt BVBA | Vervaeck Ph | Leroy S | Adelantex NV

Other related companies as AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE: AVONTS | Accountancy Eechaudt BVBA | Vervaeck Ph | Leroy S | Adelantex NV

AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07361633300. Het bedrijf AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE bevindt zich op het adres: Rue Saint-Bernard 71; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, openstaande posities, locatie van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, company assigned to the tax number BE07361633300. The company AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE is located at the address: Rue Saint-Bernard 71; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Solar protection - Inside.
The main activity of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE is not available. You also can look at reviews of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, open positions, location of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE, employees, financial statistics.