A. LENDERS-BOOST

Contactgegevens A. LENDERS-BOOST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. LENDERS-BOOST: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. LENDERS-BOOST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Libert茅 119; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 539 00 75 (+32-02 539 00 75) 02 539 00 75 (+32-02 539 00 75)

Fax (fax): 02 534 21 89 (+32-02 534 21 89) 02 534 21 89 (+32-02 534 21 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. LENDERS-BOOST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. LENDERS-BOOST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. LENDERS-BOOST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. LENDERS-BOOST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. LENDERS-BOOST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. LENDERS-BOOST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. LENDERS-BOOST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. LENDERS-BOOST
Products information A. LENDERS-BOOST

BTW identificatienummer (tax): BE08531951904
Ondernemingsnummer: 7661560058
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Upholsterers

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. LENDERS-BOOST
(Get full report from official database of BE for A. LENDERS-BOOST)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. LENDERS-BOOST
Addition kinds of activities for A. LENDERS-BOOST

011100. Tarwe | Wheat
254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
20990501. Dips, behalve op basis van kaas en zure room | Dips, except cheese and sour cream based
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
36210206. resolvers | Resolvers
36310105. Kachels, schijf | Stoves, disk
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij A. LENDERS-BOOST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. LENDERS-BOOST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. LENDERS-BOOST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. LENDERS-BOOST. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van A. LENDERS-BOOST in sociale netwerken
Look for responds of A. LENDERS-BOOST in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. LENDERS-BOOST. Laat een reactie achter voor A. LENDERS-BOOST. A. LENDERS-BOOST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. LENDERS-BOOST. Leave a respond for A. LENDERS-BOOST. A. LENDERS-BOOST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. LENDERS-BOOST op de google maps. Adres en contacten A. LENDERS-BOOST
Location of A. LENDERS-BOOST on the google maps. Address and contacts of A. LENDERS-BOOST

Andere gerelateerde bedrijven als come A. LENDERS-BOOST A. LENDERS-BOOST: Van Belleghem R BVBA | Willemsen Jan | Gerda | Newlook | J. RAMOS DE OLIVAL

Other related companies as A. LENDERS-BOOST: Van Belleghem R BVBA | Willemsen Jan | Gerda | Newlook | J. RAMOS DE OLIVAL

A. LENDERS-BOOST is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. LENDERS-BOOST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08531951904. Het bedrijf A. LENDERS-BOOST bevindt zich op het adres: Avenue de la Libert茅 119; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 264,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Upholsterers.
De hoofdactiviteit van A. LENDERS-BOOST is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. LENDERS-BOOST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. LENDERS-BOOST, openstaande posities, locatie van A. LENDERS-BOOST op de kaart.

A. LENDERS-BOOST is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. LENDERS-BOOST, company assigned to the tax number BE08531951904. The company A. LENDERS-BOOST is located at the address: Avenue de la Libert茅 119; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 264,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Upholsterers.
The main activity of A. LENDERS-BOOST is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. LENDERS-BOOST is not available. You also can look at reviews of A. LENDERS-BOOST, open positions, location of A. LENDERS-BOOST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. LENDERS-BOOST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. LENDERS-BOOST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. LENDERS-BOOST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. LENDERS-BOOST, employees, financial statistics.