PROOT

Contactgegevens PROOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. DE TROOZLAAN 24; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50411665 (+32-50411665) 50411665 (+32-50411665)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROOT
Products information PROOT

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PROOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROOT
(Get full report from official database of BE for PROOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROOT
Addition kinds of activities for PROOT

26310502. Stencil board | Stencil board
35320400. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
50840903. Compressoren, behalve airconditioning | Compressors, except air conditioning
65520000. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
87349910. Veterinair onderzoek | Veterinary testing

Werken bij PROOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROOT. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van PROOT in sociale netwerken
Look for responds of PROOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROOT. Laat een reactie achter voor PROOT. PROOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROOT. Leave a respond for PROOT. PROOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROOT op de google maps. Adres en contacten PROOT
Location of PROOT on the google maps. Address and contacts of PROOT

Andere gerelateerde bedrijven als come PROOT PROOT: HET SALON | HILLEKTROTHERM | Tourneur Descy | ECOLE FOND. COMMUNALE | FILIP CLAEYS

Other related companies as PROOT: HET SALON | HILLEKTROTHERM | Tourneur Descy | ECOLE FOND. COMMUNALE | FILIP CLAEYS

PROOT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf PROOT bevindt zich op het adres: J. DE TROOZLAAN 24; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in PROOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROOT is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROOT, openstaande posities, locatie van PROOT op de kaart.

PROOT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROOT, company assigned to the tax number BE09737426757. The company PROOT is located at the address: J. DE TROOZLAAN 24; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Vakantiehuizen. Products created in PROOT were not found.
The main activity of PROOT is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PROOT is not available. You also can look at reviews of PROOT, open positions, location of PROOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROOT, employees, financial statistics.