Pass茅 Compos茅

Contactgegevens Pass茅 Compos茅: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pass茅 Compos茅: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pass茅 Compos茅

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Douai 78; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 0475 28 75 85; 0476 24 49 10 (+32-0475 28 75 85; 0476 24 49 10) 0475 28 75 85; 0476 24 49 10 (+32-0475 28 75 85; 0476 24 49 10)

Fax (fax): +32 (13) 910-65-51 +32 (13) 910-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pass茅 Compos茅: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pass茅 Compos茅"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pass茅 Compos茅"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pass茅 Compos茅, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pass茅 Compos茅. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pass茅 Compos茅, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pass茅 Compos茅. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pass茅 Compos茅
Products information Pass茅 Compos茅

BTW identificatienummer (tax): BE06142974853
Ondernemingsnummer: 9515502929
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Antiques

Product categorie (product category): Curiosity shops and clearers of furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pass茅 Compos茅
(Get full report from official database of BE for Pass茅 Compos茅)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pass茅 Compos茅
Addition kinds of activities for Pass茅 Compos茅

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
348401. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
382605. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
80999903. Medische fotografie en kunst | Medical photography and art

Werken bij Pass茅 Compos茅: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pass茅 Compos茅: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pass茅 Compos茅. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pass茅 Compos茅. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Pass茅 Compos茅 in sociale netwerken
Look for responds of Pass茅 Compos茅 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pass茅 Compos茅. Laat een reactie achter voor Pass茅 Compos茅. Pass茅 Compos茅 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pass茅 Compos茅. Leave a respond for Pass茅 Compos茅. Pass茅 Compos茅 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pass茅 Compos茅 op de google maps. Adres en contacten Pass茅 Compos茅
Location of Pass茅 Compos茅 on the google maps. Address and contacts of Pass茅 Compos茅

Andere gerelateerde bedrijven als come Pass茅 Compos茅 Pass茅 Compos茅: Flores | RESTAURANT CHINA GARDEN | J. CLAEYS | GILLES DELFORGE | Addax Screen

Other related companies as Pass茅 Compos茅: Flores | RESTAURANT CHINA GARDEN | J. CLAEYS | GILLES DELFORGE | Addax Screen

Pass茅 Compos茅 is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pass茅 Compos茅, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142974853. Het bedrijf Pass茅 Compos茅 bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Douai 78; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Curiosity shops and clearers of furniture. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van Pass茅 Compos茅 is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pass茅 Compos茅 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pass茅 Compos茅, openstaande posities, locatie van Pass茅 Compos茅 op de kaart.

Pass茅 Compos茅 is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pass茅 Compos茅, company assigned to the tax number BE06142974853. The company Pass茅 Compos茅 is located at the address: Chauss茅e de Douai 78; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Curiosity shops and clearers of furniture. List of products are Antiques.
The main activity of Pass茅 Compos茅 is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pass茅 Compos茅 is not available. You also can look at reviews of Pass茅 Compos茅, open positions, location of Pass茅 Compos茅 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pass茅 Compos茅, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pass茅 Compos茅, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pass茅 Compos茅, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pass茅 Compos茅, employees, financial statistics.