Polyplast

Contactgegevens Polyplast: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polyplast: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polyplast

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Bosuilbaan 43; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 326 75 70; 03 360 79 94 (+32-03 326 75 70; 03 360 79 94) 03 326 75 70; 03 360 79 94 (+32-03 326 75 70; 03 360 79 94)

Fax (fax): 03 326 26 99 (+32-03 326 26 99) 03 326 26 99 (+32-03 326 26 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polyplast: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polyplast"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polyplast"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polyplast, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polyplast. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polyplast, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polyplast. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polyplast
Products information Polyplast

BTW identificatienummer (tax): BE04373077392
Ondernemingsnummer: 3724609375
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Windows

Product categorie (product category): Cupolas - Skylight

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polyplast
(Get full report from official database of BE for Polyplast)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polyplast
Addition kinds of activities for Polyplast

353702. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
20839905. Spruiten, gemaakt in malthouses | Sprouts, made in malthouses
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
38430108. Tandmotoren | Dental engines

Werken bij Polyplast: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polyplast: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polyplast. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polyplast. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van Polyplast in sociale netwerken
Look for responds of Polyplast in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polyplast. Laat een reactie achter voor Polyplast. Polyplast bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polyplast. Leave a respond for Polyplast. Polyplast on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polyplast op de google maps. Adres en contacten Polyplast
Location of Polyplast on the google maps. Address and contacts of Polyplast

Andere gerelateerde bedrijven als come Polyplast Polyplast: FLSTIJLBETON NV | HAIR STYLING CENTER | JAMOTTE | FRITUUR VERONIQUE | Haarstudio Rombauts

Other related companies as Polyplast: FLSTIJLBETON NV | HAIR STYLING CENTER | JAMOTTE | FRITUUR VERONIQUE | Haarstudio Rombauts

Polyplast is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Polyplast, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04373077392. Het bedrijf Polyplast bevindt zich op het adres: Oude Bosuilbaan 43; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cupolas - Skylight. Lijst met producten zijn Windows.
De hoofdactiviteit van Polyplast is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polyplast is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polyplast, openstaande posities, locatie van Polyplast op de kaart.

Polyplast is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Polyplast, company assigned to the tax number BE04373077392. The company Polyplast is located at the address: Oude Bosuilbaan 43; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cupolas - Skylight. List of products are Windows.
The main activity of Polyplast is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Polyplast is not available. You also can look at reviews of Polyplast, open positions, location of Polyplast on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polyplast, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polyplast, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polyplast, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polyplast, employees, financial statistics.