Haarstudio Rombauts

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Haarstudio Rombauts
Private companiesPersonal Services • Haarstudio Rombauts

Contactgegevens Haarstudio Rombauts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haarstudio Rombauts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haarstudio Rombauts

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Melkouwensteenweg 61; 2590; Berlaar, België

Telefoon (phone): 015 24 86 38 (+32-015 24 86 38) 015 24 86 38 (+32-015 24 86 38)

Fax (fax): +32 (53) 671-81-31 +32 (53) 671-81-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haarstudio Rombauts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haarstudio Rombauts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haarstudio Rombauts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haarstudio Rombauts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haarstudio Rombauts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haarstudio Rombauts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haarstudio Rombauts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haarstudio Rombauts
Products information Haarstudio Rombauts

BTW identificatienummer (tax): BE07391845703
Ondernemingsnummer: 9721771240
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Haarstudio Rombauts zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haarstudio Rombauts
(Get full report from official database of BE for Haarstudio Rombauts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haarstudio Rombauts
Addition kinds of activities for Haarstudio Rombauts

651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
34440503. Plaatsen, plaatwerk | Casings, sheet metal
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products

Werken bij Haarstudio Rombauts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haarstudio Rombauts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haarstudio Rombauts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haarstudio Rombauts. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Haarstudio Rombauts in sociale netwerken
Look for responds of Haarstudio Rombauts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haarstudio Rombauts. Laat een reactie achter voor Haarstudio Rombauts. Haarstudio Rombauts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haarstudio Rombauts. Leave a respond for Haarstudio Rombauts. Haarstudio Rombauts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haarstudio Rombauts op de google maps. Adres en contacten Haarstudio Rombauts
Location of Haarstudio Rombauts on the google maps. Address and contacts of Haarstudio Rombauts

Andere gerelateerde bedrijven als come Haarstudio Rombauts Haarstudio Rombauts: Korput Trading | De Buyst E | VINCENT G. CBTIP/BKVTF | HINDRICKX | ANTIEK BERLAAR HEIKANT

Other related companies as Haarstudio Rombauts: Korput Trading | De Buyst E | VINCENT G. CBTIP/BKVTF | HINDRICKX | ANTIEK BERLAAR HEIKANT

Haarstudio Rombauts is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haarstudio Rombauts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07391845703. Het bedrijf Haarstudio Rombauts bevindt zich op het adres: Melkouwensteenweg 61; 2590; Berlaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Haarstudio Rombauts zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haarstudio Rombauts is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haarstudio Rombauts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haarstudio Rombauts, openstaande posities, locatie van Haarstudio Rombauts op de kaart.

Haarstudio Rombauts is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haarstudio Rombauts, company assigned to the tax number BE07391845703. The company Haarstudio Rombauts is located at the address: Melkouwensteenweg 61; 2590; Berlaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Haarstudio Rombauts were not found.
The main activity of Haarstudio Rombauts is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Haarstudio Rombauts is not available. You also can look at reviews of Haarstudio Rombauts, open positions, location of Haarstudio Rombauts on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haarstudio Rombauts, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haarstudio Rombauts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haarstudio Rombauts, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haarstudio Rombauts, employees, financial statistics.