Koppen BVBA

Contactgegevens Koppen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koppen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koppen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brechtsebaan 22; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 680 12 22; 03 680 12 23; 03 680 12 24; 03 680 12 30; 03 680 12 27 (+32-03 680 12 22; 03 680 12 23; 03 680 12 24; 03 680 12 30; 03 680 12 27) 03 680 12 22; 03 680 12 23; 03 680 12 24; 03 680 12 30; 03 680 12 27 (+32-03 680 12 22; 03 680 12 23; 03 680 12 24; 03 680 12 30; 03 680 12 27)

Fax (fax): 03 680 12 30 (+32-03 680 12 30) 03 680 12 30 (+32-03 680 12 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koppen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koppen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koppen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koppen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koppen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koppen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koppen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koppen BVBA
Products information Koppen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07394317626
Ondernemingsnummer: 5682373046
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Mail boxes; Masts & pylons; Public furniture; Bicycle racks; Cloakrooms - Installation; Garages - Prefabricated; Terraces (Horeca)

Product categorie (product category): Cupolas - Skylight

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koppen BVBA
(Get full report from official database of BE for Koppen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koppen BVBA
Addition kinds of activities for Koppen BVBA

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
391100. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
31619900. Bagage, nee | Luggage, nec
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle
56619905. Laarzen van vrouwen | Women's boots
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij Koppen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koppen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koppen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koppen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

Zoek naar antwoorden van Koppen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Koppen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koppen BVBA. Laat een reactie achter voor Koppen BVBA. Koppen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koppen BVBA. Leave a respond for Koppen BVBA. Koppen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koppen BVBA op de google maps. Adres en contacten Koppen BVBA
Location of Koppen BVBA on the google maps. Address and contacts of Koppen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Koppen BVBA Koppen BVBA: PARTS & COMPONENTS NV | Picobello | CAF? LA SALAMANDRE | PAUSE-CAF? | JAN KUSS?

Other related companies as Koppen BVBA: PARTS & COMPONENTS NV | Picobello | CAF? LA SALAMANDRE | PAUSE-CAF? | JAN KUSS?

Koppen BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Koppen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07394317626. Het bedrijf Koppen BVBA bevindt zich op het adres: Brechtsebaan 22; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cupolas - Skylight. Lijst met producten zijn Mail boxes; Masts & pylons; Public furniture; Bicycle racks; Cloakrooms - Installation; Garages - Prefabricated; Terraces (Horeca).
De hoofdactiviteit van Koppen BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koppen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koppen BVBA, openstaande posities, locatie van Koppen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koppen BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Koppen BVBA, company assigned to the tax number BE07394317626. The company Koppen BVBA is located at the address: Brechtsebaan 22; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cupolas - Skylight. List of products are Mail boxes; Masts & pylons; Public furniture; Bicycle racks; Cloakrooms - Installation; Garages - Prefabricated; Terraces (Horeca).
The main activity of Koppen BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Koppen BVBA is not available. You also can look at reviews of Koppen BVBA, open positions, location of Koppen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koppen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koppen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koppen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koppen BVBA, employees, financial statistics.