Bara Plastic SPRL

Contactgegevens Bara Plastic SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bara Plastic SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bara Plastic SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Industriel 130A; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 51 17 (+32-02 521 51 17) 02 521 51 17 (+32-02 521 51 17)

Fax (fax): 02 520 52 49 (+32-02 520 52 49) 02 520 52 49 (+32-02 520 52 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bara Plastic SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bara Plastic SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bara Plastic SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bara Plastic SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bara Plastic SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bara Plastic SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bara Plastic SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bara Plastic SPRL
Products information Bara Plastic SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08285583496
Ondernemingsnummer: 2254913330
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Plastics - Building industry; Shutters; Verandas; Pipes - Plastic; Materials Handling - Container; Dustbins & dustbagholders; Septic tanks; Tanks; Water purification

Product categorie (product category): Cupolas - Skylight

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bara Plastic SPRL
(Get full report from official database of BE for Bara Plastic SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bara Plastic SPRL
Addition kinds of activities for Bara Plastic SPRL

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
273201. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal

Werken bij Bara Plastic SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bara Plastic SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bara Plastic SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bara Plastic SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

Zoek naar antwoorden van Bara Plastic SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bara Plastic SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bara Plastic SPRL. Laat een reactie achter voor Bara Plastic SPRL. Bara Plastic SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bara Plastic SPRL. Leave a respond for Bara Plastic SPRL. Bara Plastic SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bara Plastic SPRL op de google maps. Adres en contacten Bara Plastic SPRL
Location of Bara Plastic SPRL on the google maps. Address and contacts of Bara Plastic SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bara Plastic SPRL Bara Plastic SPRL: LC BIKE | WILLEN IS KUNNEN | ROOSBEEK | PATRICK DAMS | Fruiterie (De) VOF

Other related companies as Bara Plastic SPRL: LC BIKE | WILLEN IS KUNNEN | ROOSBEEK | PATRICK DAMS | Fruiterie (De) VOF

Bara Plastic SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bara Plastic SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08285583496. Het bedrijf Bara Plastic SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Industriel 130A; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cupolas - Skylight. Lijst met producten zijn Plastics - Building industry; Shutters; Verandas; Pipes - Plastic; Materials Handling - Container; Dustbins & dustbagholders; Septic tanks; Tanks; Water purification.
De hoofdactiviteit van Bara Plastic SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bara Plastic SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bara Plastic SPRL, openstaande posities, locatie van Bara Plastic SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bara Plastic SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bara Plastic SPRL, company assigned to the tax number BE08285583496. The company Bara Plastic SPRL is located at the address: Boulevard Industriel 130A; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cupolas - Skylight. List of products are Plastics - Building industry; Shutters; Verandas; Pipes - Plastic; Materials Handling - Container; Dustbins & dustbagholders; Septic tanks; Tanks; Water purification.
The main activity of Bara Plastic SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bara Plastic SPRL is not available. You also can look at reviews of Bara Plastic SPRL, open positions, location of Bara Plastic SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bara Plastic SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bara Plastic SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bara Plastic SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bara Plastic SPRL, employees, financial statistics.