WILLEN IS KUNNEN

Contactgegevens WILLEN IS KUNNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEN IS KUNNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEN IS KUNNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES D?PORT?S 27; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55216604 (+32-55216604) 55216604 (+32-55216604)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEN IS KUNNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEN IS KUNNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEN IS KUNNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEN IS KUNNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEN IS KUNNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEN IS KUNNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEN IS KUNNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEN IS KUNNEN
Products information WILLEN IS KUNNEN

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Colombophilie.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEN IS KUNNEN
(Get full report from official database of BE for WILLEN IS KUNNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEN IS KUNNEN
Addition kinds of activities for WILLEN IS KUNNEN

364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
794801. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
38420503. Gaas, chirurgisch | Gauze, surgical
79991407. Badmeester service | Lifeguard service
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij WILLEN IS KUNNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEN IS KUNNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEN IS KUNNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEN IS KUNNEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

 • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: PLUMEAU.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

 • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

 • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AUSY Consulting

  Type: Vaste Job

  Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Junior administratief bediende (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

 • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van WILLEN IS KUNNEN in sociale netwerken
Look for responds of WILLEN IS KUNNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEN IS KUNNEN. Laat een reactie achter voor WILLEN IS KUNNEN. WILLEN IS KUNNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEN IS KUNNEN. Leave a respond for WILLEN IS KUNNEN. WILLEN IS KUNNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEN IS KUNNEN op de google maps. Adres en contacten WILLEN IS KUNNEN
Location of WILLEN IS KUNNEN on the google maps. Address and contacts of WILLEN IS KUNNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEN IS KUNNEN WILLEN IS KUNNEN: SPAN DIFFUSION | LUTGARDE VERMEUELEN | MAISON DES JEUNES | Bako Cleaning | KATIA

Other related companies as WILLEN IS KUNNEN: SPAN DIFFUSION | LUTGARDE VERMEUELEN | MAISON DES JEUNES | Bako Cleaning | KATIA

WILLEN IS KUNNEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEN IS KUNNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf WILLEN IS KUNNEN bevindt zich op het adres: RUE DES D?PORT?S 27; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Colombophilie..
De hoofdactiviteit van WILLEN IS KUNNEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEN IS KUNNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEN IS KUNNEN, openstaande posities, locatie van WILLEN IS KUNNEN op de kaart.

WILLEN IS KUNNEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEN IS KUNNEN, company assigned to the tax number BE05776580810. The company WILLEN IS KUNNEN is located at the address: RUE DES D?PORT?S 27; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Colombophilie..
The main activity of WILLEN IS KUNNEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEN IS KUNNEN is not available. You also can look at reviews of WILLEN IS KUNNEN, open positions, location of WILLEN IS KUNNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEN IS KUNNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEN IS KUNNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEN IS KUNNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEN IS KUNNEN, employees, financial statistics.