Vriendenkring Het Centrum VZW

Contactgegevens Vriendenkring Het Centrum VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vriendenkring Het Centrum VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vriendenkring Het Centrum VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meibloemstraat 32; 2360; Oud-Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 45 14 03 (+32-014 45 14 03) 014 45 14 03 (+32-014 45 14 03)

Fax (fax): +32 (84) 708-71-14 +32 (84) 708-71-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vriendenkring Het Centrum VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vriendenkring Het Centrum VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vriendenkring Het Centrum VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vriendenkring Het Centrum VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vriendenkring Het Centrum VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vriendenkring Het Centrum VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vriendenkring Het Centrum VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vriendenkring Het Centrum VZW
Products information Vriendenkring Het Centrum VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08892852783
Ondernemingsnummer: 2909423828
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Vriendenkring Het Centrum VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vriendenkring Het Centrum VZW
(Get full report from official database of BE for Vriendenkring Het Centrum VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vriendenkring Het Centrum VZW
Addition kinds of activities for Vriendenkring Het Centrum VZW

22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
38250313. Meter, vermogensfactor en fasehoek | Meters, power factor and phase angle
58130104. Salon | Saloon
80710102. Biologisch laboratorium | Biological laboratory

Werken bij Vriendenkring Het Centrum VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vriendenkring Het Centrum VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vriendenkring Het Centrum VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vriendenkring Het Centrum VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van Vriendenkring Het Centrum VZW in sociale netwerken
Look for responds of Vriendenkring Het Centrum VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vriendenkring Het Centrum VZW. Laat een reactie achter voor Vriendenkring Het Centrum VZW. Vriendenkring Het Centrum VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vriendenkring Het Centrum VZW. Leave a respond for Vriendenkring Het Centrum VZW. Vriendenkring Het Centrum VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vriendenkring Het Centrum VZW op de google maps. Adres en contacten Vriendenkring Het Centrum VZW
Location of Vriendenkring Het Centrum VZW on the google maps. Address and contacts of Vriendenkring Het Centrum VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Vriendenkring Het Centrum VZW Vriendenkring Het Centrum VZW: DESPEC BELGIUM | GALERIJ DE SAEGER | GENERAL TRADE | INDAVER NV | Creditinnovation

Other related companies as Vriendenkring Het Centrum VZW: DESPEC BELGIUM | GALERIJ DE SAEGER | GENERAL TRADE | INDAVER NV | Creditinnovation

Vriendenkring Het Centrum VZW is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vriendenkring Het Centrum VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08892852783. Het bedrijf Vriendenkring Het Centrum VZW bevindt zich op het adres: Meibloemstraat 32; 2360; Oud-Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Vriendenkring Het Centrum VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vriendenkring Het Centrum VZW is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vriendenkring Het Centrum VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vriendenkring Het Centrum VZW, openstaande posities, locatie van Vriendenkring Het Centrum VZW op de kaart.

Vriendenkring Het Centrum VZW is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vriendenkring Het Centrum VZW, company assigned to the tax number BE08892852783. The company Vriendenkring Het Centrum VZW is located at the address: Meibloemstraat 32; 2360; Oud-Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in Vriendenkring Het Centrum VZW were not found.
The main activity of Vriendenkring Het Centrum VZW is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vriendenkring Het Centrum VZW is not available. You also can look at reviews of Vriendenkring Het Centrum VZW, open positions, location of Vriendenkring Het Centrum VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vriendenkring Het Centrum VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vriendenkring Het Centrum VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vriendenkring Het Centrum VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vriendenkring Het Centrum VZW, employees, financial statistics.