verbieststichting-K.U.-Leuven

Contactgegevens verbieststichting-K.U.-Leuven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data verbieststichting-K.U.-Leuven: address, phone, fax, email, website, opening hours

verbieststichting-K.U.-Leuven

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Naamsestraat 63 Box 4; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 32 43 50 (+32-016 32 43 50) 016 32 43 50 (+32-016 32 43 50)

Fax (fax): +32 (58) 144-37-91 +32 (58) 144-37-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) verbieststichting-K.U.-Leuven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "verbieststichting-K.U.-Leuven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "verbieststichting-K.U.-Leuven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van verbieststichting-K.U.-Leuven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen verbieststichting-K.U.-Leuven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of verbieststichting-K.U.-Leuven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees verbieststichting-K.U.-Leuven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti verbieststichting-K.U.-Leuven
Products information verbieststichting-K.U.-Leuven

BTW identificatienummer (tax): BE01981628417
Ondernemingsnummer: 9617950439
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in verbieststichting-K.U.-Leuven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor verbieststichting-K.U.-Leuven
(Get full report from official database of BE for verbieststichting-K.U.-Leuven)

Aanvulling soorten activiteiten voor verbieststichting-K.U.-Leuven
Addition kinds of activities for verbieststichting-K.U.-Leuven

286904. brandstoffen | Fuels
37990102. Bootwagens | Boat trailers
59990400. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij verbieststichting-K.U.-Leuven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in verbieststichting-K.U.-Leuven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor verbieststichting-K.U.-Leuven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for verbieststichting-K.U.-Leuven. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van verbieststichting-K.U.-Leuven in sociale netwerken
Look for responds of verbieststichting-K.U.-Leuven in social networks

Lees alle opmerkingen voor verbieststichting-K.U.-Leuven. Laat een reactie achter voor verbieststichting-K.U.-Leuven. verbieststichting-K.U.-Leuven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for verbieststichting-K.U.-Leuven. Leave a respond for verbieststichting-K.U.-Leuven. verbieststichting-K.U.-Leuven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie verbieststichting-K.U.-Leuven op de google maps. Adres en contacten verbieststichting-K.U.-Leuven
Location of verbieststichting-K.U.-Leuven on the google maps. Address and contacts of verbieststichting-K.U.-Leuven

Andere gerelateerde bedrijven als come verbieststichting-K.U.-Leuven verbieststichting-K.U.-Leuven: Cognos NV | CHALLENGER CONSULT | TELLE sa | LAURENCE GELEDAN | KRAUTHAMMER INTERNATIONAL

Other related companies as verbieststichting-K.U.-Leuven: Cognos NV | CHALLENGER CONSULT | TELLE sa | LAURENCE GELEDAN | KRAUTHAMMER INTERNATIONAL

verbieststichting-K.U.-Leuven is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is verbieststichting-K.U.-Leuven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981628417. Het bedrijf verbieststichting-K.U.-Leuven bevindt zich op het adres: Naamsestraat 63 Box 4; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in verbieststichting-K.U.-Leuven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van verbieststichting-K.U.-Leuven is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van verbieststichting-K.U.-Leuven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van verbieststichting-K.U.-Leuven, openstaande posities, locatie van verbieststichting-K.U.-Leuven op de kaart.

verbieststichting-K.U.-Leuven is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is verbieststichting-K.U.-Leuven, company assigned to the tax number BE01981628417. The company verbieststichting-K.U.-Leuven is located at the address: Naamsestraat 63 Box 4; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in verbieststichting-K.U.-Leuven were not found.
The main activity of verbieststichting-K.U.-Leuven is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of verbieststichting-K.U.-Leuven is not available. You also can look at reviews of verbieststichting-K.U.-Leuven, open positions, location of verbieststichting-K.U.-Leuven on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over verbieststichting-K.U.-Leuven, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf verbieststichting-K.U.-Leuven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about verbieststichting-K.U.-Leuven, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company verbieststichting-K.U.-Leuven, employees, financial statistics.