STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM

Contactgegevens STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edward Van Evenstraat 2D; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 67 73 (+32-016 23 67 73) 016 23 67 73 (+32-016 23 67 73)

Fax (fax): +32 (16) 730-70-76 +32 (16) 730-70-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM
Products information STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE05850463867
Ondernemingsnummer: 4510955810
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM
(Get full report from official database of BE for STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM
Addition kinds of activities for STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM

3536. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
38610101. Blauwdruk doek of papier, gevoelig | Blueprint cloth or paper, sensitized
48139903. Telefoon- / videokommunikatie | Telephone/video communications
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
59410202. vuurwapens | Firearms

Werken bij STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. Laat een reactie achter voor STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. Leave a respond for STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM. STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM op de google maps. Adres en contacten STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM
Location of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM on the google maps. Address and contacts of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM: HUIS JOFFUM | Dubois N | ELECTRO-KOELTECHNIEK TANT | EUROP'AUTO | DE VRIENDT - HAENTJENS

Other related companies as STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM: HUIS JOFFUM | Dubois N | ELECTRO-KOELTECHNIEK TANT | EUROP'AUTO | DE VRIENDT - HAENTJENS

STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05850463867. Het bedrijf STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM bevindt zich op het adres: Edward Van Evenstraat 2D; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, openstaande posities, locatie van STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM op de kaart.

STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, company assigned to the tax number BE05850463867. The company STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM is located at the address: Edward Van Evenstraat 2D; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cultural organizations. Products created in STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM were not found.
The main activity of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM is not available. You also can look at reviews of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, open positions, location of STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUC EN KLAPSTUK KUNSTENCENTRUM, employees, financial statistics.