Rasa VZW

Contactgegevens Rasa VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rasa VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rasa VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dokter Verdurmenstraat 16; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 86 88 (+32-03 776 86 88) 03 776 86 88 (+32-03 776 86 88)

Fax (fax): 03 765 98 75 (+32-03 765 98 75) 03 765 98 75 (+32-03 765 98 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rasa VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rasa VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rasa VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rasa VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rasa VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rasa VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rasa VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rasa VZW
Products information Rasa VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06089965820
Ondernemingsnummer: 1138153076
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Rasa VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rasa VZW
(Get full report from official database of BE for Rasa VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rasa VZW
Addition kinds of activities for Rasa VZW

546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
33310000. Primaire koper | Primary copper
51530102. Maïs | Corn

Werken bij Rasa VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rasa VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rasa VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rasa VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van Rasa VZW in sociale netwerken
Look for responds of Rasa VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rasa VZW. Laat een reactie achter voor Rasa VZW. Rasa VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rasa VZW. Leave a respond for Rasa VZW. Rasa VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rasa VZW op de google maps. Adres en contacten Rasa VZW
Location of Rasa VZW on the google maps. Address and contacts of Rasa VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Rasa VZW Rasa VZW: CIBLE COMMUNICATION | DEURDECOR HANDELSMIJ | C.P.V. CONSULT | DEKEYSER | HUIS PIU BELLI

Other related companies as Rasa VZW: CIBLE COMMUNICATION | DEURDECOR HANDELSMIJ | C.P.V. CONSULT | DEKEYSER | HUIS PIU BELLI

Rasa VZW is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rasa VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06089965820. Het bedrijf Rasa VZW bevindt zich op het adres: Dokter Verdurmenstraat 16; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Rasa VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rasa VZW is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rasa VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rasa VZW, openstaande posities, locatie van Rasa VZW op de kaart.

Rasa VZW is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rasa VZW, company assigned to the tax number BE06089965820. The company Rasa VZW is located at the address: Dokter Verdurmenstraat 16; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cultural organizations. Products created in Rasa VZW were not found.
The main activity of Rasa VZW is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rasa VZW is not available. You also can look at reviews of Rasa VZW, open positions, location of Rasa VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rasa VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rasa VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rasa VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rasa VZW, employees, financial statistics.