MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL

Contactgegevens MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Route 50; 4540; Amay (Ombret-Rawsa), België

Telefoon (phone): 085 31 52 32 (+32-085 31 52 32) 085 31 52 32 (+32-085 31 52 32)

Fax (fax): 085 31 54 32 (+32-085 31 54 32) 085 31 54 32 (+32-085 31 54 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL
Products information MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08919219970
Ondernemingsnummer: 7822509765
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL
(Get full report from official database of BE for MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL
Addition kinds of activities for MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL

808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
27520301. Billheads, gelithografeerd | Billheads, lithographed
34699903. Condensator of condensor blikjes en kisten, gestempeld metaal | Capacitor or condenser cans and cases, stamped metal
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
50840602. Motoren en onderdelen, diesel | Engines and parts, diesel

Werken bij MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

Zoek naar antwoorden van MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. Laat een reactie achter voor MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. Leave a respond for MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL. MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL op de google maps. Adres en contacten MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL
Location of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL on the google maps. Address and contacts of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL: Creve K | HENRI HENDRIKX | ROBERT GERMONPREZ | I.H.R. | Biodynamics bvba

Other related companies as MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL: Creve K | HENRI HENDRIKX | ROBERT GERMONPREZ | I.H.R. | Biodynamics bvba

MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08919219970. Het bedrijf MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL bevindt zich op het adres: Grand Route 50; 4540; Amay (Ombret-Rawsa). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 837,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, openstaande posities, locatie van MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, company assigned to the tax number BE08919219970. The company MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL is located at the address: Grand Route 50; 4540; Amay (Ombret-Rawsa). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 837,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cultural organizations. Products created in MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL were not found.
The main activity of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL is not available. You also can look at reviews of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, open positions, location of MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DE LA POESIE D'AMAY ASBL, employees, financial statistics.