Maison Culturelle Belgo-Roumaine

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Maison Culturelle Belgo-Roumaine
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Maison Culturelle Belgo-Roumaine

Contactgegevens Maison Culturelle Belgo-Roumaine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison Culturelle Belgo-Roumaine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison Culturelle Belgo-Roumaine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Flandre 33; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 34 20 (+32-02 511 34 20) 02 511 34 20 (+32-02 511 34 20)

Fax (fax): 02 511 34 20 (+32-02 511 34 20) 02 511 34 20 (+32-02 511 34 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison Culturelle Belgo-Roumaine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison Culturelle Belgo-Roumaine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison Culturelle Belgo-Roumaine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison Culturelle Belgo-Roumaine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison Culturelle Belgo-Roumaine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison Culturelle Belgo-Roumaine
Products information Maison Culturelle Belgo-Roumaine

BTW identificatienummer (tax): BE06345947265
Ondernemingsnummer: 9836029052
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Maison Culturelle Belgo-Roumaine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison Culturelle Belgo-Roumaine
(Get full report from official database of BE for Maison Culturelle Belgo-Roumaine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison Culturelle Belgo-Roumaine
Addition kinds of activities for Maison Culturelle Belgo-Roumaine

20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
37289907. Zuurstofsystemen, vliegtuigen | Oxygen systems, aircraft
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs

Werken bij Maison Culturelle Belgo-Roumaine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison Culturelle Belgo-Roumaine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Looking for open vacancies in other companies

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van Maison Culturelle Belgo-Roumaine in sociale netwerken
Look for responds of Maison Culturelle Belgo-Roumaine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Laat een reactie achter voor Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Maison Culturelle Belgo-Roumaine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Leave a respond for Maison Culturelle Belgo-Roumaine. Maison Culturelle Belgo-Roumaine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison Culturelle Belgo-Roumaine op de google maps. Adres en contacten Maison Culturelle Belgo-Roumaine
Location of Maison Culturelle Belgo-Roumaine on the google maps. Address and contacts of Maison Culturelle Belgo-Roumaine

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison Culturelle Belgo-Roumaine Maison Culturelle Belgo-Roumaine: Letellier Pierre | Geuns Staf | GINA | M. DUPRET | GEERT PORREYE

Other related companies as Maison Culturelle Belgo-Roumaine: Letellier Pierre | Geuns Staf | GINA | M. DUPRET | GEERT PORREYE

Maison Culturelle Belgo-Roumaine is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison Culturelle Belgo-Roumaine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06345947265. Het bedrijf Maison Culturelle Belgo-Roumaine bevindt zich op het adres: Rue de Flandre 33; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Maison Culturelle Belgo-Roumaine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison Culturelle Belgo-Roumaine is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison Culturelle Belgo-Roumaine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison Culturelle Belgo-Roumaine, openstaande posities, locatie van Maison Culturelle Belgo-Roumaine op de kaart.

Maison Culturelle Belgo-Roumaine is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison Culturelle Belgo-Roumaine, company assigned to the tax number BE06345947265. The company Maison Culturelle Belgo-Roumaine is located at the address: Rue de Flandre 33; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in Maison Culturelle Belgo-Roumaine were not found.
The main activity of Maison Culturelle Belgo-Roumaine is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison Culturelle Belgo-Roumaine is not available. You also can look at reviews of Maison Culturelle Belgo-Roumaine, open positions, location of Maison Culturelle Belgo-Roumaine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison Culturelle Belgo-Roumaine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison Culturelle Belgo-Roumaine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison Culturelle Belgo-Roumaine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison Culturelle Belgo-Roumaine, employees, financial statistics.