KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW

Contactgegevens KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Progr猫s 225; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 201 15 10 (+32-02 201 15 10) 02 201 15 10 (+32-02 201 15 10)

Fax (fax): 02 201 04 74 (+32-02 201 04 74) 02 201 04 74 (+32-02 201 04 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW
Products information KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09248535156
Ondernemingsnummer: 7684906005
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW
(Get full report from official database of BE for KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW
Addition kinds of activities for KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW

07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
35310405. Betonnen buggy's, aangedreven | Concrete buggies, powered
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
51220201. Scheermesjes | Razor blades
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW in sociale netwerken
Look for responds of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. Laat een reactie achter voor KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. Leave a respond for KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW. KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW op de google maps. Adres en contacten KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW
Location of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW on the google maps. Address and contacts of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW: FLPROFILEX PLASTICINDUSTRIE NV | INTER SERVICE | Franklin Roosevelt Librairie | COIFFURE ARNOULD | EDDY JONCKHEERE

Other related companies as KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW: FLPROFILEX PLASTICINDUSTRIE NV | INTER SERVICE | Franklin Roosevelt Librairie | COIFFURE ARNOULD | EDDY JONCKHEERE

KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09248535156. Het bedrijf KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW bevindt zich op het adres: Rue du Progr猫s 225; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, openstaande posities, locatie van KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, company assigned to the tax number BE09248535156. The company KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW is located at the address: Rue du Progr猫s 225; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW were not found.
The main activity of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW is not available. You also can look at reviews of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, open positions, location of KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KSJ-KSA-VKSJ-Landelijk Verbond VZW, employees, financial statistics.