Jeunesses Musicales de Mons-Borinage

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Jeunesses Musicales de Mons-Borinage
Private companiesTobacco Products • Jeunesses Musicales de Mons-Borinage

Contactgegevens Jeunesses Musicales de Mons-Borinage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeunesses Musicales de Mons-Borinage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeunesses Musicales de Mons-Borinage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Maubeuge 430; 7022; Mons (Hyon), België

Telefoon (phone): 065 31 76 07 (+32-065 31 76 07) 065 31 76 07 (+32-065 31 76 07)

Fax (fax): 065 31 76 08 (+32-065 31 76 08) 065 31 76 08 (+32-065 31 76 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeunesses Musicales de Mons-Borinage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeunesses Musicales de Mons-Borinage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeunesses Musicales de Mons-Borinage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeunesses Musicales de Mons-Borinage
Products information Jeunesses Musicales de Mons-Borinage

BTW identificatienummer (tax): BE06616210937
Ondernemingsnummer: 6195159912
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Jeunesses Musicales de Mons-Borinage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeunesses Musicales de Mons-Borinage
(Get full report from official database of BE for Jeunesses Musicales de Mons-Borinage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeunesses Musicales de Mons-Borinage
Addition kinds of activities for Jeunesses Musicales de Mons-Borinage

1499. Diverse nonmetallische mijnbouw | Miscellaneous nonmetallic mining
01390200. Voedselgewassen | Food crops
17310402. Gesloten circuit televisie installatie | Closed circuit television installation
27619904. Fanfold vormen | Fanfold forms
28790000. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij Jeunesses Musicales de Mons-Borinage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeunesses Musicales de Mons-Borinage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van Jeunesses Musicales de Mons-Borinage in sociale netwerken
Look for responds of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Laat een reactie achter voor Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Jeunesses Musicales de Mons-Borinage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Leave a respond for Jeunesses Musicales de Mons-Borinage. Jeunesses Musicales de Mons-Borinage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeunesses Musicales de Mons-Borinage op de google maps. Adres en contacten Jeunesses Musicales de Mons-Borinage
Location of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage on the google maps. Address and contacts of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeunesses Musicales de Mons-Borinage Jeunesses Musicales de Mons-Borinage: NATHALIE | Wanthof ('t) Zuivelhoeve | Coup de Films | DETRONICS + CO | V. GRYMONPRE

Other related companies as Jeunesses Musicales de Mons-Borinage: NATHALIE | Wanthof ('t) Zuivelhoeve | Coup de Films | DETRONICS + CO | V. GRYMONPRE

Jeunesses Musicales de Mons-Borinage is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06616210937. Het bedrijf Jeunesses Musicales de Mons-Borinage bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Maubeuge 430; 7022; Mons (Hyon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Jeunesses Musicales de Mons-Borinage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeunesses Musicales de Mons-Borinage is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeunesses Musicales de Mons-Borinage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, openstaande posities, locatie van Jeunesses Musicales de Mons-Borinage op de kaart.

Jeunesses Musicales de Mons-Borinage is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, company assigned to the tax number BE06616210937. The company Jeunesses Musicales de Mons-Borinage is located at the address: Chauss茅e de Maubeuge 430; 7022; Mons (Hyon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cultural organizations. Products created in Jeunesses Musicales de Mons-Borinage were not found.
The main activity of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage is not available. You also can look at reviews of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, open positions, location of Jeunesses Musicales de Mons-Borinage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeunesses Musicales de Mons-Borinage, employees, financial statistics.