F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques
Private companiesBusiness Services • F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques

Contactgegevens F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques: address, phone, fax, email, website, opening hours

F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Flandre 46; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 81 83 (+32-02 502 81 83) 02 502 81 83 (+32-02 502 81 83)

Fax (fax): 02 502 81 83 (+32-02 502 81 83) 02 502 81 83 (+32-02 502 81 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques
Products information F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques

BTW identificatienummer (tax): BE06192687988
Ondernemingsnummer: 8278717041
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques
(Get full report from official database of BE for F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques)

Aanvulling soorten activiteiten voor F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques
Addition kinds of activities for F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques

13219903. Cyclische condensaatproductie (aardgas) | Cycle condensate production (natural gas)
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. Looking for open vacancies in other companies

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques in sociale netwerken
Look for responds of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques in social networks

Lees alle opmerkingen voor F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. Laat een reactie achter voor F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. Leave a respond for F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques. F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques op de google maps. Adres en contacten F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques
Location of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques on the google maps. Address and contacts of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques

Andere gerelateerde bedrijven als come F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques: MANAGE STEEL CENTER SA | RAYMUND RAUW | Debeir bvba (Groep Verhelst) | MEUBELEN SUZANNE | KRIS DE PAUW

Other related companies as F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques: MANAGE STEEL CENTER SA | RAYMUND RAUW | Debeir bvba (Groep Verhelst) | MEUBELEN SUZANNE | KRIS DE PAUW

F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06192687988. Het bedrijf F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques bevindt zich op het adres: Rue de Flandre 46; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, openstaande posities, locatie van F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques op de kaart.

F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, company assigned to the tax number BE06192687988. The company F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques is located at the address: Rue de Flandre 46; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cultural organizations. Products created in F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques were not found.
The main activity of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques is not available. You also can look at reviews of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, open positions, location of F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F茅d茅ration Nationale des Compagnies Dramatiques, employees, financial statistics.