Communaut茅 Hellenique de Bruxelles

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Communaut茅 Hellenique de Bruxelles
Private companiesTransportation Equipment • Communaut茅 Hellenique de Bruxelles

Contactgegevens Communaut茅 Hellenique de Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Communaut茅 Hellenique de Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Communaut茅 Hellenique de Bruxelles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Su猫de 37; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 39 47 (+32-02 538 39 47) 02 538 39 47 (+32-02 538 39 47)

Fax (fax): 02 538 11 46 (+32-02 538 11 46) 02 538 11 46 (+32-02 538 11 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Communaut茅 Hellenique de Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Communaut茅 Hellenique de Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Communaut茅 Hellenique de Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Communaut茅 Hellenique de Bruxelles
Products information Communaut茅 Hellenique de Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE01481475830
Ondernemingsnummer: 1922851562
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Communaut茅 Hellenique de Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Communaut茅 Hellenique de Bruxelles
(Get full report from official database of BE for Communaut茅 Hellenique de Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Communaut茅 Hellenique de Bruxelles
Addition kinds of activities for Communaut茅 Hellenique de Bruxelles

3462. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
10949902. Pitchblende mijnbouw | Pitchblende mining
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
30690209. Muurbekleding, rubber | Wallcoverings, rubber
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)

Werken bij Communaut茅 Hellenique de Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Communaut茅 Hellenique de Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Communaut茅 Hellenique de Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Laat een reactie achter voor Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Communaut茅 Hellenique de Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Leave a respond for Communaut茅 Hellenique de Bruxelles. Communaut茅 Hellenique de Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Communaut茅 Hellenique de Bruxelles op de google maps. Adres en contacten Communaut茅 Hellenique de Bruxelles
Location of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles on the google maps. Address and contacts of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come Communaut茅 Hellenique de Bruxelles Communaut茅 Hellenique de Bruxelles: Elektro Kris | SANI POST | GEIRREGAT | Seymour NV | DANIEL VAN DORPE

Other related companies as Communaut茅 Hellenique de Bruxelles: Elektro Kris | SANI POST | GEIRREGAT | Seymour NV | DANIEL VAN DORPE

Communaut茅 Hellenique de Bruxelles is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01481475830. Het bedrijf Communaut茅 Hellenique de Bruxelles bevindt zich op het adres: Rue de Su猫de 37; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Communaut茅 Hellenique de Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Communaut茅 Hellenique de Bruxelles is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Communaut茅 Hellenique de Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, openstaande posities, locatie van Communaut茅 Hellenique de Bruxelles op de kaart.

Communaut茅 Hellenique de Bruxelles is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, company assigned to the tax number BE01481475830. The company Communaut茅 Hellenique de Bruxelles is located at the address: Rue de Su猫de 37; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cultural organizations. Products created in Communaut茅 Hellenique de Bruxelles were not found.
The main activity of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles is not available. You also can look at reviews of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, open positions, location of Communaut茅 Hellenique de Bruxelles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Communaut茅 Hellenique de Bruxelles, employees, financial statistics.