IMMO GOETSTOUWERS HUGO

Contactgegevens IMMO GOETSTOUWERS HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO GOETSTOUWERS HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO GOETSTOUWERS HUGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 121; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33268547 (+32-33268547) 33268547 (+32-33268547)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO GOETSTOUWERS HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO GOETSTOUWERS HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO GOETSTOUWERS HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO GOETSTOUWERS HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO GOETSTOUWERS HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO GOETSTOUWERS HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO GOETSTOUWERS HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO GOETSTOUWERS HUGO
Products information IMMO GOETSTOUWERS HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in IMMO GOETSTOUWERS HUGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO GOETSTOUWERS HUGO
(Get full report from official database of BE for IMMO GOETSTOUWERS HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO GOETSTOUWERS HUGO
Addition kinds of activities for IMMO GOETSTOUWERS HUGO

145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
267504. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
23710202. Bontplaten en versieringen | Fur plates and trimmings
27590601. imprinting | Imprinting
27590704. Souvenirkaarten: drukwerk, nsk | Souvenir cards: printing, nsk
39490607. Windsurfplanken (zeilplanken) en uitrusting | Windsurfing boards (sailboards) and equipment
59991806. Cribs | Cribs

Werken bij IMMO GOETSTOUWERS HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO GOETSTOUWERS HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO GOETSTOUWERS HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO GOETSTOUWERS HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van IMMO GOETSTOUWERS HUGO in sociale netwerken
Look for responds of IMMO GOETSTOUWERS HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO GOETSTOUWERS HUGO. Laat een reactie achter voor IMMO GOETSTOUWERS HUGO. IMMO GOETSTOUWERS HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO GOETSTOUWERS HUGO. Leave a respond for IMMO GOETSTOUWERS HUGO. IMMO GOETSTOUWERS HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO GOETSTOUWERS HUGO op de google maps. Adres en contacten IMMO GOETSTOUWERS HUGO
Location of IMMO GOETSTOUWERS HUGO on the google maps. Address and contacts of IMMO GOETSTOUWERS HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO GOETSTOUWERS HUGO IMMO GOETSTOUWERS HUGO: Ethel Coiffure | Aenspeck bvba & co BVBA | GERO | INFONET/INFONET BELGIUM | LATEXCO HANDLING BVBA

Other related companies as IMMO GOETSTOUWERS HUGO: Ethel Coiffure | Aenspeck bvba & co BVBA | GERO | INFONET/INFONET BELGIUM | LATEXCO HANDLING BVBA

IMMO GOETSTOUWERS HUGO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO GOETSTOUWERS HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf IMMO GOETSTOUWERS HUGO bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 121; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Landmeters and schatters. Producten gemaakt in IMMO GOETSTOUWERS HUGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO GOETSTOUWERS HUGO is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO GOETSTOUWERS HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO GOETSTOUWERS HUGO, openstaande posities, locatie van IMMO GOETSTOUWERS HUGO op de kaart.

IMMO GOETSTOUWERS HUGO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO GOETSTOUWERS HUGO, company assigned to the tax number BE09294403076. The company IMMO GOETSTOUWERS HUGO is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 121; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Landmeters and schatters. Products created in IMMO GOETSTOUWERS HUGO were not found.
The main activity of IMMO GOETSTOUWERS HUGO is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO GOETSTOUWERS HUGO is not available. You also can look at reviews of IMMO GOETSTOUWERS HUGO, open positions, location of IMMO GOETSTOUWERS HUGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO GOETSTOUWERS HUGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO GOETSTOUWERS HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO GOETSTOUWERS HUGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO GOETSTOUWERS HUGO, employees, financial statistics.