IJSBOERKE

Contactgegevens IJSBOERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IJSBOERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IJSBOERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 173; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50332008 (+32-50332008) 50332008 (+32-50332008)

Fax (fax): +32 (71) 634-53-38 +32 (71) 634-53-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IJSBOERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IJSBOERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IJSBOERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IJSBOERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IJSBOERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IJSBOERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IJSBOERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IJSBOERKE
Products information IJSBOERKE

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Cr茅meries. Produits surgel茅s Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IJSBOERKE
(Get full report from official database of BE for IJSBOERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IJSBOERKE
Addition kinds of activities for IJSBOERKE

329999. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
26210703. Magazine papier | Magazine paper
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
73890206. Katoen bemonstering en inspectiedienst | Cotton sampling and inspection service

Werken bij IJSBOERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IJSBOERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IJSBOERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IJSBOERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van IJSBOERKE in sociale netwerken
Look for responds of IJSBOERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IJSBOERKE. Laat een reactie achter voor IJSBOERKE. IJSBOERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IJSBOERKE. Leave a respond for IJSBOERKE. IJSBOERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IJSBOERKE op de google maps. Adres en contacten IJSBOERKE
Location of IJSBOERKE on the google maps. Address and contacts of IJSBOERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come IJSBOERKE IJSBOERKE: ELECTRONIC DESIGN | FA. KESTENS | K.F.C. HEIBLOEM ZITTAART | CHALUMANO INTERNAT. TRADE | COIFFURE NICOLAS

Other related companies as IJSBOERKE: ELECTRONIC DESIGN | FA. KESTENS | K.F.C. HEIBLOEM ZITTAART | CHALUMANO INTERNAT. TRADE | COIFFURE NICOLAS

IJSBOERKE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IJSBOERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf IJSBOERKE bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 173; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅meries. Produits surgel茅s Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van IJSBOERKE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IJSBOERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IJSBOERKE, openstaande posities, locatie van IJSBOERKE op de kaart.

IJSBOERKE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is IJSBOERKE, company assigned to the tax number BE05714508056. The company IJSBOERKE is located at the address: LANGESTRAAT 173; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅meries. Produits surgel茅s Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of IJSBOERKE is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IJSBOERKE is not available. You also can look at reviews of IJSBOERKE, open positions, location of IJSBOERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IJSBOERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IJSBOERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IJSBOERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IJSBOERKE, employees, financial statistics.