FA. KESTENS

Contactgegevens FA. KESTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. KESTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. KESTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODESTRAAT 48; 1570; GALMAARDEN, België

Telefoon (phone): 54589370 (+32-54589370) 54589370 (+32-54589370)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. KESTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. KESTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. KESTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. KESTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. KESTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. KESTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. KESTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. KESTENS
Products information FA. KESTENS

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Electriciens.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. KESTENS
(Get full report from official database of BE for FA. KESTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. KESTENS
Addition kinds of activities for FA. KESTENS

20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
94319908. Geestelijke gezondheidsinstelling administratie, overheid | Mental health agency administration, government

Werken bij FA. KESTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. KESTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. KESTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. KESTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van FA. KESTENS in sociale netwerken
Look for responds of FA. KESTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. KESTENS. Laat een reactie achter voor FA. KESTENS. FA. KESTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. KESTENS. Leave a respond for FA. KESTENS. FA. KESTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. KESTENS op de google maps. Adres en contacten FA. KESTENS
Location of FA. KESTENS on the google maps. Address and contacts of FA. KESTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. KESTENS FA. KESTENS: AXA | POMPES FUNبBRES MARCHANT | Kroenkel VZW | HEIDI BEEUWSAERT | CHARLIE

Other related companies as FA. KESTENS: AXA | POMPES FUNبBRES MARCHANT | Kroenkel VZW | HEIDI BEEUWSAERT | CHARLIE

FA. KESTENS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. KESTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf FA. KESTENS bevindt zich op het adres: RODESTRAAT 48; 1570; GALMAARDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle..
De hoofdactiviteit van FA. KESTENS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. KESTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. KESTENS, openstaande posities, locatie van FA. KESTENS op de kaart.

FA. KESTENS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. KESTENS, company assigned to the tax number BE06958435058. The company FA. KESTENS is located at the address: RODESTRAAT 48; 1570; GALMAARDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Activités: Electriciens.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle..
The main activity of FA. KESTENS is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. KESTENS is not available. You also can look at reviews of FA. KESTENS, open positions, location of FA. KESTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. KESTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. KESTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. KESTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. KESTENS, employees, financial statistics.