DELICATESSEN CAROLINE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DELICATESSEN CAROLINE
Private companiesBusiness Services • DELICATESSEN CAROLINE

Contactgegevens DELICATESSEN CAROLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELICATESSEN CAROLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELICATESSEN CAROLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 233; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93681728 (+32-93681728) 93681728 (+32-93681728)

Fax (fax): +32 (50) 364-74-85 +32 (50) 364-74-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELICATESSEN CAROLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELICATESSEN CAROLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELICATESSEN CAROLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELICATESSEN CAROLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELICATESSEN CAROLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELICATESSEN CAROLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELICATESSEN CAROLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELICATESSEN CAROLINE
Products information DELICATESSEN CAROLINE

BTW identificatienummer (tax): BE07734069824
Ondernemingsnummer: 4489532470
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Produits d'Epicerie Fine. Services: Livraison de Corbeilles Cadeaux.. Type de Cuisine: Sandwiches.

Product categorie (product category): Cr茅meries. Alimentation sp茅cialis茅e. Restaurants livraison 脿 domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELICATESSEN CAROLINE
(Get full report from official database of BE for DELICATESSEN CAROLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELICATESSEN CAROLINE
Addition kinds of activities for DELICATESSEN CAROLINE

254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
23429901. Bras | Brassieres
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental

Werken bij DELICATESSEN CAROLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELICATESSEN CAROLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELICATESSEN CAROLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELICATESSEN CAROLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van DELICATESSEN CAROLINE in sociale netwerken
Look for responds of DELICATESSEN CAROLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELICATESSEN CAROLINE. Laat een reactie achter voor DELICATESSEN CAROLINE. DELICATESSEN CAROLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELICATESSEN CAROLINE. Leave a respond for DELICATESSEN CAROLINE. DELICATESSEN CAROLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELICATESSEN CAROLINE op de google maps. Adres en contacten DELICATESSEN CAROLINE
Location of DELICATESSEN CAROLINE on the google maps. Address and contacts of DELICATESSEN CAROLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come DELICATESSEN CAROLINE DELICATESSEN CAROLINE: Duportail Gebroeders NV | Vandenbogaerde-Taelman BVBA | Coulaksizoglou | ETS FRANCOIS & FILS | GODDEERIS JOHAN BVBA

Other related companies as DELICATESSEN CAROLINE: Duportail Gebroeders NV | Vandenbogaerde-Taelman BVBA | Coulaksizoglou | ETS FRANCOIS & FILS | GODDEERIS JOHAN BVBA

DELICATESSEN CAROLINE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELICATESSEN CAROLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734069824. Het bedrijf DELICATESSEN CAROLINE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 233; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅meries. Alimentation sp茅cialis茅e. Restaurants livraison 脿 domicile. Lijst met producten zijn Produits: Produits d'Epicerie Fine. Services: Livraison de Corbeilles Cadeaux.. Type de Cuisine: Sandwiches..
De hoofdactiviteit van DELICATESSEN CAROLINE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELICATESSEN CAROLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELICATESSEN CAROLINE, openstaande posities, locatie van DELICATESSEN CAROLINE op de kaart.

DELICATESSEN CAROLINE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELICATESSEN CAROLINE, company assigned to the tax number BE07734069824. The company DELICATESSEN CAROLINE is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 233; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅meries. Alimentation sp茅cialis茅e. Restaurants livraison 脿 domicile. List of products are Produits: Produits d'Epicerie Fine. Services: Livraison de Corbeilles Cadeaux.. Type de Cuisine: Sandwiches..
The main activity of DELICATESSEN CAROLINE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DELICATESSEN CAROLINE is not available. You also can look at reviews of DELICATESSEN CAROLINE, open positions, location of DELICATESSEN CAROLINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELICATESSEN CAROLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELICATESSEN CAROLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELICATESSEN CAROLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELICATESSEN CAROLINE, employees, financial statistics.