MAINTENANCE INVEST GES

Contactgegevens MAINTENANCE INVEST GES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAINTENANCE INVEST GES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAINTENANCE INVEST GES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLEROISESTEENWEG 24B78; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25341033 (+32-25341033) 25341033 (+32-25341033)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAINTENANCE INVEST GES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAINTENANCE INVEST GES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAINTENANCE INVEST GES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAINTENANCE INVEST GES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAINTENANCE INVEST GES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAINTENANCE INVEST GES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAINTENANCE INVEST GES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAINTENANCE INVEST GES
Products information MAINTENANCE INVEST GES

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in MAINTENANCE INVEST GES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAINTENANCE INVEST GES
(Get full report from official database of BE for MAINTENANCE INVEST GES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAINTENANCE INVEST GES
Addition kinds of activities for MAINTENANCE INVEST GES

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
203299. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
10410202. Gouden ertsmalen | Gold ore milling
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
31420000. Huis slippers | House slippers
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
80990101. Bloedbank | Blood bank

Werken bij MAINTENANCE INVEST GES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAINTENANCE INVEST GES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAINTENANCE INVEST GES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAINTENANCE INVEST GES. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • VLOERDER (soepele vloerbekleding) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van soepele vloerbekleding

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

Zoek naar antwoorden van MAINTENANCE INVEST GES in sociale netwerken
Look for responds of MAINTENANCE INVEST GES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAINTENANCE INVEST GES. Laat een reactie achter voor MAINTENANCE INVEST GES. MAINTENANCE INVEST GES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAINTENANCE INVEST GES. Leave a respond for MAINTENANCE INVEST GES. MAINTENANCE INVEST GES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAINTENANCE INVEST GES op de google maps. Adres en contacten MAINTENANCE INVEST GES
Location of MAINTENANCE INVEST GES on the google maps. Address and contacts of MAINTENANCE INVEST GES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAINTENANCE INVEST GES MAINTENANCE INVEST GES: LIBERALE MUTUALITEIT | PAUL POISSON | FRANS HENDRICKX | JAN DETAVERNIER | ETHIBO

Other related companies as MAINTENANCE INVEST GES: LIBERALE MUTUALITEIT | PAUL POISSON | FRANS HENDRICKX | JAN DETAVERNIER | ETHIBO

MAINTENANCE INVEST GES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAINTENANCE INVEST GES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf MAINTENANCE INVEST GES bevindt zich op het adres: CHARLEROISESTEENWEG 24B78; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren. Producten gemaakt in MAINTENANCE INVEST GES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAINTENANCE INVEST GES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAINTENANCE INVEST GES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAINTENANCE INVEST GES, openstaande posities, locatie van MAINTENANCE INVEST GES op de kaart.

MAINTENANCE INVEST GES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAINTENANCE INVEST GES, company assigned to the tax number BE07047973632. The company MAINTENANCE INVEST GES is located at the address: CHARLEROISESTEENWEG 24B78; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren. Products created in MAINTENANCE INVEST GES were not found.
The main activity of MAINTENANCE INVEST GES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAINTENANCE INVEST GES is not available. You also can look at reviews of MAINTENANCE INVEST GES, open positions, location of MAINTENANCE INVEST GES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAINTENANCE INVEST GES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAINTENANCE INVEST GES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAINTENANCE INVEST GES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAINTENANCE INVEST GES, employees, financial statistics.