PHILIPPE DELIENER

Contactgegevens PHILIPPE DELIENER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE DELIENER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE DELIENER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 59; 7070; LE ROEULX, België

Telefoon (phone): 64662021 (+32-64662021) 64662021 (+32-64662021)

Fax (fax): +32 (16) 610-48-82 +32 (16) 610-48-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE DELIENER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE DELIENER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE DELIENER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE DELIENER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE DELIENER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE DELIENER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE DELIENER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE DELIENER
Products information PHILIPPE DELIENER

BTW identificatienummer (tax): BE01243621826
Ondernemingsnummer: 5602722167
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PHILIPPE DELIENER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE DELIENER
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE DELIENER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE DELIENER
Addition kinds of activities for PHILIPPE DELIENER

357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
32970302. Gunning mixes, nonclay | Gunning mixes, nonclay
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies
80499910. Paramedicus | Paramedic

Werken bij PHILIPPE DELIENER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE DELIENER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE DELIENER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE DELIENER. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE DELIENER in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE DELIENER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE DELIENER. Laat een reactie achter voor PHILIPPE DELIENER. PHILIPPE DELIENER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE DELIENER. Leave a respond for PHILIPPE DELIENER. PHILIPPE DELIENER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE DELIENER op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE DELIENER
Location of PHILIPPE DELIENER on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE DELIENER

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE DELIENER PHILIPPE DELIENER: Beauté Jeunesse | MARTINE NEUS | Artmark | VINCENNES | DANIEL DELSAUX

Other related companies as PHILIPPE DELIENER: Beauté Jeunesse | MARTINE NEUS | Artmark | VINCENNES | DANIEL DELSAUX

PHILIPPE DELIENER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE DELIENER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01243621826. Het bedrijf PHILIPPE DELIENER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 59; 7070; LE ROEULX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in PHILIPPE DELIENER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE DELIENER is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE DELIENER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE DELIENER, openstaande posities, locatie van PHILIPPE DELIENER op de kaart.

PHILIPPE DELIENER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE DELIENER, company assigned to the tax number BE01243621826. The company PHILIPPE DELIENER is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 59; 7070; LE ROEULX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr茅meries. Products created in PHILIPPE DELIENER were not found.
The main activity of PHILIPPE DELIENER is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE DELIENER is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE DELIENER, open positions, location of PHILIPPE DELIENER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE DELIENER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE DELIENER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE DELIENER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE DELIENER, employees, financial statistics.