JAN VERHOEVEN

Contactgegevens JAN VERHOEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VERHOEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VERHOEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENTJESLAAN 25; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34570970 (+32-34570970) 34570970 (+32-34570970)

Fax (fax): +32 (87) 116-64-26 +32 (87) 116-64-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VERHOEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VERHOEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VERHOEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VERHOEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VERHOEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VERHOEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VERHOEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VERHOEVEN
Products information JAN VERHOEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE04038543701
Ondernemingsnummer: 4389831542
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VERHOEVEN
(Get full report from official database of BE for JAN VERHOEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VERHOEVEN
Addition kinds of activities for JAN VERHOEVEN

078201. Tuin diensten | Garden services
335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
39991205. Militaire insignes | Military insignia
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
50859916. Lassen | Welding supplies
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods

Werken bij JAN VERHOEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VERHOEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VERHOEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VERHOEVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van JAN VERHOEVEN in sociale netwerken
Look for responds of JAN VERHOEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VERHOEVEN. Laat een reactie achter voor JAN VERHOEVEN. JAN VERHOEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VERHOEVEN. Leave a respond for JAN VERHOEVEN. JAN VERHOEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VERHOEVEN op de google maps. Adres en contacten JAN VERHOEVEN
Location of JAN VERHOEVEN on the google maps. Address and contacts of JAN VERHOEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VERHOEVEN JAN VERHOEVEN: HOME MARKET | Capelle Guy | FRANCOIS BILTEREYST | HECTOR DEQEECKER | Josz C

Other related companies as JAN VERHOEVEN: HOME MARKET | Capelle Guy | FRANCOIS BILTEREYST | HECTOR DEQEECKER | Josz C

JAN VERHOEVEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VERHOEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04038543701. Het bedrijf JAN VERHOEVEN bevindt zich op het adres: STEENTJESLAAN 25; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van JAN VERHOEVEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VERHOEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VERHOEVEN, openstaande posities, locatie van JAN VERHOEVEN op de kaart.

JAN VERHOEVEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VERHOEVEN, company assigned to the tax number BE04038543701. The company JAN VERHOEVEN is located at the address: STEENTJESLAAN 25; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅meries. List of products are Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of JAN VERHOEVEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VERHOEVEN is not available. You also can look at reviews of JAN VERHOEVEN, open positions, location of JAN VERHOEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VERHOEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VERHOEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VERHOEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VERHOEVEN, employees, financial statistics.