HUIS DE LEERSNIJDER

Contactgegevens HUIS DE LEERSNIJDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE LEERSNIJDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE LEERSNIJDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 20; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56667111 (+32-56667111) 56667111 (+32-56667111)

Fax (fax): +32 (56) 908-43-58 +32 (56) 908-43-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE LEERSNIJDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE LEERSNIJDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE LEERSNIJDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE LEERSNIJDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE LEERSNIJDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE LEERSNIJDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE LEERSNIJDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE LEERSNIJDER
Products information HUIS DE LEERSNIJDER

BTW identificatienummer (tax): BE04604339599
Ondernemingsnummer: 7816467285
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HUIS DE LEERSNIJDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE LEERSNIJDER
(Get full report from official database of BE for HUIS DE LEERSNIJDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE LEERSNIJDER
Addition kinds of activities for HUIS DE LEERSNIJDER

20959903. Koffie, grond: gemengd met korrel of witlof | Coffee, ground: mixed with grain or chicory
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij HUIS DE LEERSNIJDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE LEERSNIJDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE LEERSNIJDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE LEERSNIJDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE LEERSNIJDER in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE LEERSNIJDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE LEERSNIJDER. Laat een reactie achter voor HUIS DE LEERSNIJDER. HUIS DE LEERSNIJDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE LEERSNIJDER. Leave a respond for HUIS DE LEERSNIJDER. HUIS DE LEERSNIJDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE LEERSNIJDER op de google maps. Adres en contacten HUIS DE LEERSNIJDER
Location of HUIS DE LEERSNIJDER on the google maps. Address and contacts of HUIS DE LEERSNIJDER

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE LEERSNIJDER HUIS DE LEERSNIJDER: D. CREPIN | Optimus Instruments BVBA | ECUADOR | MAZOUT LEMAUVAIS | CLAIRE BORTOLIN

Other related companies as HUIS DE LEERSNIJDER: D. CREPIN | Optimus Instruments BVBA | ECUADOR | MAZOUT LEMAUVAIS | CLAIRE BORTOLIN

HUIS DE LEERSNIJDER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE LEERSNIJDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04604339599. Het bedrijf HUIS DE LEERSNIJDER bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 20; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in HUIS DE LEERSNIJDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE LEERSNIJDER is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE LEERSNIJDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE LEERSNIJDER, openstaande posities, locatie van HUIS DE LEERSNIJDER op de kaart.

HUIS DE LEERSNIJDER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE LEERSNIJDER, company assigned to the tax number BE04604339599. The company HUIS DE LEERSNIJDER is located at the address: MOLENSTRAAT 20; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr茅meries. Products created in HUIS DE LEERSNIJDER were not found.
The main activity of HUIS DE LEERSNIJDER is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE LEERSNIJDER is not available. You also can look at reviews of HUIS DE LEERSNIJDER, open positions, location of HUIS DE LEERSNIJDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE LEERSNIJDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE LEERSNIJDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE LEERSNIJDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE LEERSNIJDER, employees, financial statistics.