HERBERT VAN HERPE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • HERBERT VAN HERPE
Private companiesEducational Services • HERBERT VAN HERPE

Contactgegevens HERBERT VAN HERPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERBERT VAN HERPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERBERT VAN HERPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOIGEMSTRAAT 49; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93627381 (+32-93627381) 93627381 (+32-93627381)

Fax (fax): +32 (4) 799-31-51 +32 (4) 799-31-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERBERT VAN HERPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERBERT VAN HERPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERBERT VAN HERPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERBERT VAN HERPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERBERT VAN HERPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERBERT VAN HERPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERBERT VAN HERPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERBERT VAN HERPE
Products information HERBERT VAN HERPE

BTW identificatienummer (tax): BE06051788330
Ondernemingsnummer: 4524414062
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HERBERT VAN HERPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERBERT VAN HERPE
(Get full report from official database of BE for HERBERT VAN HERPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERBERT VAN HERPE
Addition kinds of activities for HERBERT VAN HERPE

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
20910312. Vis, gefiletet (zonder been) | Fish, filleted (boneless)
23429901. Bras | Brassieres
28360202. tuberculine | Tuberculins
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
79480203. Dragstrip operatie | Dragstrip operation

Werken bij HERBERT VAN HERPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERBERT VAN HERPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERBERT VAN HERPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERBERT VAN HERPE. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van HERBERT VAN HERPE in sociale netwerken
Look for responds of HERBERT VAN HERPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERBERT VAN HERPE. Laat een reactie achter voor HERBERT VAN HERPE. HERBERT VAN HERPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERBERT VAN HERPE. Leave a respond for HERBERT VAN HERPE. HERBERT VAN HERPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERBERT VAN HERPE op de google maps. Adres en contacten HERBERT VAN HERPE
Location of HERBERT VAN HERPE on the google maps. Address and contacts of HERBERT VAN HERPE

Andere gerelateerde bedrijven als come HERBERT VAN HERPE HERBERT VAN HERPE: ETS MEUNIER michel | CHRISTIAN BAUWENS | Van Der Jeught E | CAR & TRUCK OPLEIDINGSCENTRUM | FEDERALE POLITIE

Other related companies as HERBERT VAN HERPE: ETS MEUNIER michel | CHRISTIAN BAUWENS | Van Der Jeught E | CAR & TRUCK OPLEIDINGSCENTRUM | FEDERALE POLITIE

HERBERT VAN HERPE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERBERT VAN HERPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06051788330. Het bedrijf HERBERT VAN HERPE bevindt zich op het adres: ROOIGEMSTRAAT 49; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 153,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in HERBERT VAN HERPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERBERT VAN HERPE is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERBERT VAN HERPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERBERT VAN HERPE, openstaande posities, locatie van HERBERT VAN HERPE op de kaart.

HERBERT VAN HERPE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERBERT VAN HERPE, company assigned to the tax number BE06051788330. The company HERBERT VAN HERPE is located at the address: ROOIGEMSTRAAT 49; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 153,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr茅meries. Products created in HERBERT VAN HERPE were not found.
The main activity of HERBERT VAN HERPE is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HERBERT VAN HERPE is not available. You also can look at reviews of HERBERT VAN HERPE, open positions, location of HERBERT VAN HERPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERBERT VAN HERPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERBERT VAN HERPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERBERT VAN HERPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERBERT VAN HERPE, employees, financial statistics.