JURIMMO

Particuliere bedrijvenBosbouw • JURIMMO
Private companiesForestry • JURIMMO

Contactgegevens JURIMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JURIMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JURIMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 127; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32306884 32306884

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JURIMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JURIMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JURIMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JURIMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JURIMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JURIMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JURIMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JURIMMO
Products information JURIMMO

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JURIMMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobiliënkantoren; Landmeters and schatters; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JURIMMO
(Get full report from official database of BE for JURIMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JURIMMO
Addition kinds of activities for JURIMMO

253101. Schoolmeubilair | School furniture
02599902. Ganzenboerderij | Geese farm
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
34430400. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
75429904. Wassen en polijsten, auto | Washing and polishing, automotive
76410201. Antieke meubels reparatie en restauratie | Antique furniture repair and restoration
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist

Werken bij JURIMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JURIMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JURIMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JURIMMO. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van JURIMMO in sociale netwerken
Look for responds of JURIMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JURIMMO. Laat een reactie achter voor JURIMMO. JURIMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JURIMMO. Leave a respond for JURIMMO. JURIMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JURIMMO op de google maps. Adres en contacten JURIMMO
Location of JURIMMO on the google maps. Address and contacts of JURIMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come JURIMMO JURIMMO: EURAL | Vandijck W | FRITURE RITA DUBOIS | Decock Business Software | UCB Pharma

Other related companies as JURIMMO: EURAL | Vandijck W | FRITURE RITA DUBOIS | Decock Business Software | UCB Pharma

JURIMMO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JURIMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf JURIMMO bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 127; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobiliënkantoren; Landmeters and schatters; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in JURIMMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JURIMMO is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JURIMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JURIMMO, openstaande posities, locatie van JURIMMO op de kaart.

JURIMMO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JURIMMO, company assigned to the tax number BE05420623779. The company JURIMMO is located at the address: GROTE STEENWEG 127; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobiliënkantoren; Landmeters and schatters; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in JURIMMO were not found.
The main activity of JURIMMO is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JURIMMO is not available. You also can look at reviews of JURIMMO, open positions, location of JURIMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JURIMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JURIMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JURIMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JURIMMO, employees, financial statistics.