DIRK VORSSELMANS

Contactgegevens DIRK VORSSELMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VORSSELMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VORSSELMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): THEO VERELLENLAAN 13; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36630168 (+32-36630168) 36630168 (+32-36630168)

Fax (fax): +32 (82) 109-69-10 +32 (82) 109-69-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VORSSELMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VORSSELMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VORSSELMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VORSSELMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VORSSELMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VORSSELMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VORSSELMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VORSSELMANS
Products information DIRK VORSSELMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02019256591
Ondernemingsnummer: 9129333496
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DIRK VORSSELMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VORSSELMANS
(Get full report from official database of BE for DIRK VORSSELMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VORSSELMANS
Addition kinds of activities for DIRK VORSSELMANS

07220202. Fruit, machine oogstdiensten | Fruit, machine harvesting services
28210201. Acrylharsen | Acrylic resins
31510000. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
51530204. Soja bonen | Soybeans
55510401. Marine leveringen, nec | Marine supplies, nec

Werken bij DIRK VORSSELMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VORSSELMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VORSSELMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VORSSELMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

Zoek naar antwoorden van DIRK VORSSELMANS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VORSSELMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VORSSELMANS. Laat een reactie achter voor DIRK VORSSELMANS. DIRK VORSSELMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VORSSELMANS. Leave a respond for DIRK VORSSELMANS. DIRK VORSSELMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VORSSELMANS op de google maps. Adres en contacten DIRK VORSSELMANS
Location of DIRK VORSSELMANS on the google maps. Address and contacts of DIRK VORSSELMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VORSSELMANS DIRK VORSSELMANS: PRةMAMAN | CARREFOUR - MAXITEC | MARC HEYMAN | GRIEKS ORTHODOXE KERK | THIERRY DE CRAECKER

Other related companies as DIRK VORSSELMANS: PRةMAMAN | CARREFOUR - MAXITEC | MARC HEYMAN | GRIEKS ORTHODOXE KERK | THIERRY DE CRAECKER

DIRK VORSSELMANS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VORSSELMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02019256591. Het bedrijf DIRK VORSSELMANS bevindt zich op het adres: THEO VERELLENLAAN 13; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in DIRK VORSSELMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK VORSSELMANS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VORSSELMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VORSSELMANS, openstaande posities, locatie van DIRK VORSSELMANS op de kaart.

DIRK VORSSELMANS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VORSSELMANS, company assigned to the tax number BE02019256591. The company DIRK VORSSELMANS is located at the address: THEO VERELLENLAAN 13; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅meries. Products created in DIRK VORSSELMANS were not found.
The main activity of DIRK VORSSELMANS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VORSSELMANS is not available. You also can look at reviews of DIRK VORSSELMANS, open positions, location of DIRK VORSSELMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VORSSELMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VORSSELMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VORSSELMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VORSSELMANS, employees, financial statistics.