DE GROENE BOOMGAARD

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DE GROENE BOOMGAARD
Private companiesReal Estate • DE GROENE BOOMGAARD

Contactgegevens DE GROENE BOOMGAARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GROENE BOOMGAARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GROENE BOOMGAARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELLESTRAAT 452; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56354034 (+32-56354034) 56354034 (+32-56354034)

Fax (fax): +32 (13) 766-27-96 +32 (13) 766-27-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GROENE BOOMGAARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GROENE BOOMGAARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GROENE BOOMGAARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GROENE BOOMGAARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GROENE BOOMGAARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GROENE BOOMGAARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GROENE BOOMGAARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GROENE BOOMGAARD
Products information DE GROENE BOOMGAARD

BTW identificatienummer (tax): BE01048339843
Ondernemingsnummer: 9715179443
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DE GROENE BOOMGAARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GROENE BOOMGAARD
(Get full report from official database of BE for DE GROENE BOOMGAARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GROENE BOOMGAARD
Addition kinds of activities for DE GROENE BOOMGAARD

20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
39950000. Begraafbakken | Burial caskets
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
80599904. Verpleeghuis, behalve vakkundige en intermediaire zorgfaciliteit | Nursing home, except skilled and intermediate care facility
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij DE GROENE BOOMGAARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GROENE BOOMGAARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GROENE BOOMGAARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GROENE BOOMGAARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van DE GROENE BOOMGAARD in sociale netwerken
Look for responds of DE GROENE BOOMGAARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GROENE BOOMGAARD. Laat een reactie achter voor DE GROENE BOOMGAARD. DE GROENE BOOMGAARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GROENE BOOMGAARD. Leave a respond for DE GROENE BOOMGAARD. DE GROENE BOOMGAARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GROENE BOOMGAARD op de google maps. Adres en contacten DE GROENE BOOMGAARD
Location of DE GROENE BOOMGAARD on the google maps. Address and contacts of DE GROENE BOOMGAARD

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GROENE BOOMGAARD DE GROENE BOOMGAARD: GROEP ARGENTA | O'MALLEY'S IRISH PUB | JEAN FINOULST | VREDESTEIN | Graphis

Other related companies as DE GROENE BOOMGAARD: GROEP ARGENTA | O'MALLEY'S IRISH PUB | JEAN FINOULST | VREDESTEIN | Graphis

DE GROENE BOOMGAARD is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GROENE BOOMGAARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048339843. Het bedrijf DE GROENE BOOMGAARD bevindt zich op het adres: MELLESTRAAT 452; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in DE GROENE BOOMGAARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GROENE BOOMGAARD is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GROENE BOOMGAARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GROENE BOOMGAARD, openstaande posities, locatie van DE GROENE BOOMGAARD op de kaart.

DE GROENE BOOMGAARD is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GROENE BOOMGAARD, company assigned to the tax number BE01048339843. The company DE GROENE BOOMGAARD is located at the address: MELLESTRAAT 452; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr茅meries. Products created in DE GROENE BOOMGAARD were not found.
The main activity of DE GROENE BOOMGAARD is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GROENE BOOMGAARD is not available. You also can look at reviews of DE GROENE BOOMGAARD, open positions, location of DE GROENE BOOMGAARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GROENE BOOMGAARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GROENE BOOMGAARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GROENE BOOMGAARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GROENE BOOMGAARD, employees, financial statistics.