ANDRE VAN ISEGHEM

Contactgegevens ANDRE VAN ISEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VAN ISEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VAN ISEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-DENIJSESTRAAT 106; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56229975 (+32-56229975) 56229975 (+32-56229975)

Fax (fax): +32 (68) 651-77-12 +32 (68) 651-77-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VAN ISEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VAN ISEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VAN ISEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VAN ISEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VAN ISEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VAN ISEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VAN ISEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VAN ISEGHEM
Products information ANDRE VAN ISEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE07561035156
Ondernemingsnummer: 8247406005
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ANDRE VAN ISEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VAN ISEGHEM
(Get full report from official database of BE for ANDRE VAN ISEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VAN ISEGHEM
Addition kinds of activities for ANDRE VAN ISEGHEM

346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
35430000. Industriële patronen | Industrial patterns
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church

Werken bij ANDRE VAN ISEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VAN ISEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VAN ISEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VAN ISEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van ANDRE VAN ISEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VAN ISEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VAN ISEGHEM. Laat een reactie achter voor ANDRE VAN ISEGHEM. ANDRE VAN ISEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VAN ISEGHEM. Leave a respond for ANDRE VAN ISEGHEM. ANDRE VAN ISEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VAN ISEGHEM op de google maps. Adres en contacten ANDRE VAN ISEGHEM
Location of ANDRE VAN ISEGHEM on the google maps. Address and contacts of ANDRE VAN ISEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VAN ISEGHEM ANDRE VAN ISEGHEM: Bati-Wood SPRL | Lai | DANS LE VENT | Buromas BVBA | De Cleene Rik

Other related companies as ANDRE VAN ISEGHEM: Bati-Wood SPRL | Lai | DANS LE VENT | Buromas BVBA | De Cleene Rik

ANDRE VAN ISEGHEM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VAN ISEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07561035156. Het bedrijf ANDRE VAN ISEGHEM bevindt zich op het adres: SINT-DENIJSESTRAAT 106; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in ANDRE VAN ISEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VAN ISEGHEM is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VAN ISEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VAN ISEGHEM, openstaande posities, locatie van ANDRE VAN ISEGHEM op de kaart.

ANDRE VAN ISEGHEM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VAN ISEGHEM, company assigned to the tax number BE07561035156. The company ANDRE VAN ISEGHEM is located at the address: SINT-DENIJSESTRAAT 106; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cr茅meries. Products created in ANDRE VAN ISEGHEM were not found.
The main activity of ANDRE VAN ISEGHEM is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VAN ISEGHEM is not available. You also can look at reviews of ANDRE VAN ISEGHEM, open positions, location of ANDRE VAN ISEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VAN ISEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VAN ISEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VAN ISEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VAN ISEGHEM, employees, financial statistics.