ALBERT MAES

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ALBERT MAES
Private companiesMetal Mining • ALBERT MAES

Contactgegevens ALBERT MAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT MAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT MAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 117B7; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33248622 (+32-33248622) 33248622 (+32-33248622)

Fax (fax): +32 (3) 374-68-27 +32 (3) 374-68-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT MAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT MAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT MAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT MAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT MAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT MAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT MAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT MAES
Products information ALBERT MAES

BTW identificatienummer (tax): BE01510589599
Ondernemingsnummer: 1347717285
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ALBERT MAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT MAES
(Get full report from official database of BE for ALBERT MAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT MAES
Addition kinds of activities for ALBERT MAES

17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate

Werken bij ALBERT MAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT MAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT MAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT MAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van ALBERT MAES in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT MAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT MAES. Laat een reactie achter voor ALBERT MAES. ALBERT MAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT MAES. Leave a respond for ALBERT MAES. ALBERT MAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT MAES op de google maps. Adres en contacten ALBERT MAES
Location of ALBERT MAES on the google maps. Address and contacts of ALBERT MAES

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT MAES ALBERT MAES: LE PRةTERY | HAIR CLUB | Varkenshandel Van Deursen BVBA | CHENIL MINI GRINGOS | Volkskring

Other related companies as ALBERT MAES: LE PRةTERY | HAIR CLUB | Varkenshandel Van Deursen BVBA | CHENIL MINI GRINGOS | Volkskring

ALBERT MAES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT MAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510589599. Het bedrijf ALBERT MAES bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 117B7; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in ALBERT MAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT MAES is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT MAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT MAES, openstaande posities, locatie van ALBERT MAES op de kaart.

ALBERT MAES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT MAES, company assigned to the tax number BE01510589599. The company ALBERT MAES is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 117B7; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅meries. Products created in ALBERT MAES were not found.
The main activity of ALBERT MAES is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT MAES is not available. You also can look at reviews of ALBERT MAES, open positions, location of ALBERT MAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT MAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT MAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT MAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT MAES, employees, financial statistics.