A LA FERME

Contactgegevens A LA FERME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA FERME: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA FERME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD JOSEPH TIROU 47; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71310121 (+32-71310121) 71310121 (+32-71310121)

Fax (fax): +32 (84) 243-97-69 +32 (84) 243-97-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA FERME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA FERME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA FERME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA FERME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA FERME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA FERME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA FERME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA FERME
Products information A LA FERME

BTW identificatienummer (tax): BE01059600830
Ondernemingsnummer: 4313476562
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Fromages.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA FERME
(Get full report from official database of BE for A LA FERME)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA FERME
Addition kinds of activities for A LA FERME

289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
395501. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
735399. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
35599921. Parkeerplaats apparatuur en benodigdheden | Parking facility equipment and supplies
52519901. Bouwers hardware | Builders' hardware

Werken bij A LA FERME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA FERME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA FERME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA FERME. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

Zoek naar antwoorden van A LA FERME in sociale netwerken
Look for responds of A LA FERME in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA FERME. Laat een reactie achter voor A LA FERME. A LA FERME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA FERME. Leave a respond for A LA FERME. A LA FERME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA FERME op de google maps. Adres en contacten A LA FERME
Location of A LA FERME on the google maps. Address and contacts of A LA FERME

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA FERME A LA FERME: Meeus J | IVAN JASON | De Meester A | GAR BEST CAR | Cuvelier P

Other related companies as A LA FERME: Meeus J | IVAN JASON | De Meester A | GAR BEST CAR | Cuvelier P

A LA FERME is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA FERME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01059600830. Het bedrijf A LA FERME bevindt zich op het adres: BOULEVARD JOSEPH TIROU 47; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Fromages..
De hoofdactiviteit van A LA FERME is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA FERME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA FERME, openstaande posities, locatie van A LA FERME op de kaart.

A LA FERME is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA FERME, company assigned to the tax number BE01059600830. The company A LA FERME is located at the address: BOULEVARD JOSEPH TIROU 47; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅meries. List of products are Produits: Fromages..
The main activity of A LA FERME is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA FERME is not available. You also can look at reviews of A LA FERME, open positions, location of A LA FERME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA FERME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA FERME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA FERME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA FERME, employees, financial statistics.