POSTOMAT LOKEREN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • POSTOMAT LOKEREN
Private companiesMiscellaneous Retail • POSTOMAT LOKEREN

Contactgegevens POSTOMAT LOKEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTOMAT LOKEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTOMAT LOKEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 15; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): +32 (19) 776-63-87 +32 (19) 776-63-87

Fax (fax): +32 (68) 792-53-45 +32 (68) 792-53-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTOMAT LOKEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTOMAT LOKEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTOMAT LOKEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTOMAT LOKEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTOMAT LOKEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTOMAT LOKEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTOMAT LOKEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTOMAT LOKEREN
Products information POSTOMAT LOKEREN

BTW identificatienummer (tax): BE02262054443
Ondernemingsnummer: 6370666503
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Services: Postomats.

Product categorie (product category): Cr茅dits divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTOMAT LOKEREN
(Get full report from official database of BE for POSTOMAT LOKEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTOMAT LOKEREN
Addition kinds of activities for POSTOMAT LOKEREN

016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
078300. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
87420404. Ziekenhuis en gezondheidszorg consultant | Hospital and health services consultant

Werken bij POSTOMAT LOKEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTOMAT LOKEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTOMAT LOKEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTOMAT LOKEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

Zoek naar antwoorden van POSTOMAT LOKEREN in sociale netwerken
Look for responds of POSTOMAT LOKEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTOMAT LOKEREN. Laat een reactie achter voor POSTOMAT LOKEREN. POSTOMAT LOKEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTOMAT LOKEREN. Leave a respond for POSTOMAT LOKEREN. POSTOMAT LOKEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTOMAT LOKEREN op de google maps. Adres en contacten POSTOMAT LOKEREN
Location of POSTOMAT LOKEREN on the google maps. Address and contacts of POSTOMAT LOKEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTOMAT LOKEREN POSTOMAT LOKEREN: TEXACO | Mattheeuws Inge | P?TISSERIE DE LA CHAPELLE | Selex bvba | Starlab

Other related companies as POSTOMAT LOKEREN: TEXACO | Mattheeuws Inge | P?TISSERIE DE LA CHAPELLE | Selex bvba | Starlab

POSTOMAT LOKEREN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTOMAT LOKEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02262054443. Het bedrijf POSTOMAT LOKEREN bevindt zich op het adres: MARKT 15; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅dits divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Postomats..
De hoofdactiviteit van POSTOMAT LOKEREN is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTOMAT LOKEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTOMAT LOKEREN, openstaande posities, locatie van POSTOMAT LOKEREN op de kaart.

POSTOMAT LOKEREN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTOMAT LOKEREN, company assigned to the tax number BE02262054443. The company POSTOMAT LOKEREN is located at the address: MARKT 15; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅dits divers. List of products are Produits & Services: Postomats..
The main activity of POSTOMAT LOKEREN is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTOMAT LOKEREN is not available. You also can look at reviews of POSTOMAT LOKEREN, open positions, location of POSTOMAT LOKEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTOMAT LOKEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTOMAT LOKEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTOMAT LOKEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTOMAT LOKEREN, employees, financial statistics.