POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE

Contactgegevens POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONS 20; 7090; BRAINE-LE-COMTE (GRAND), België

Telefoon (phone): +32 (65) 440-42-82 +32 (65) 440-42-82

Fax (fax): +32 (83) 887-19-57 +32 (83) 887-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE
Products information POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE

BTW identificatienummer (tax): BE05971588134
Ondernemingsnummer: 4580444335
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Postomats.

Product categorie (product category): Cr茅dits divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE
(Get full report from official database of BE for POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE
Addition kinds of activities for POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE

22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
59999914. insecticide | Insecticide

Werken bij POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE in sociale netwerken
Look for responds of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. Laat een reactie achter voor POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. Leave a respond for POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE. POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE op de google maps. Adres en contacten POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE
Location of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE on the google maps. Address and contacts of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE: VENIZI | TOITS D'ARDENNE | MIDEL DESIGN | GILBERT STAS | V.V.V. DE LIEVE

Other related companies as POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE: VENIZI | TOITS D'ARDENNE | MIDEL DESIGN | GILBERT STAS | V.V.V. DE LIEVE

POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05971588134. Het bedrijf POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE bevindt zich op het adres: RUE DE MONS 20; 7090; BRAINE-LE-COMTE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅dits divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Postomats..
De hoofdactiviteit van POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, openstaande posities, locatie van POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE op de kaart.

POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, company assigned to the tax number BE05971588134. The company POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE is located at the address: RUE DE MONS 20; 7090; BRAINE-LE-COMTE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅dits divers. List of products are Produits & Services: Postomats..
The main activity of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE is not available. You also can look at reviews of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, open positions, location of POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTOMAT BRAINE-LE-COMTE, employees, financial statistics.