BANCONTACT-MISTER CASH

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BANCONTACT-MISTER CASH
Private companiesSocial Services • BANCONTACT-MISTER CASH

Contactgegevens BANCONTACT-MISTER CASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANCONTACT-MISTER CASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANCONTACT-MISTER CASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FREDERIK VAN EEDENPLEIN 4; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): +32 (58) 791-82-77 +32 (58) 791-82-77

Fax (fax): +32 (53) 961-83-75 +32 (53) 961-83-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANCONTACT-MISTER CASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANCONTACT-MISTER CASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANCONTACT-MISTER CASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANCONTACT-MISTER CASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANCONTACT-MISTER CASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANCONTACT-MISTER CASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANCONTACT-MISTER CASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANCONTACT-MISTER CASH
Products information BANCONTACT-MISTER CASH

BTW identificatienummer (tax): BE05595306396
Ondernemingsnummer: 9466613769
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Services: Distributeurs Automatiques.

Product categorie (product category): Cr茅dits divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANCONTACT-MISTER CASH
(Get full report from official database of BE for BANCONTACT-MISTER CASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANCONTACT-MISTER CASH
Addition kinds of activities for BANCONTACT-MISTER CASH

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
26210504. Poster papier | Poster paper
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
50440103. Kassa's | Cash registers

Werken bij BANCONTACT-MISTER CASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANCONTACT-MISTER CASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANCONTACT-MISTER CASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van BANCONTACT-MISTER CASH in sociale netwerken
Look for responds of BANCONTACT-MISTER CASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Laat een reactie achter voor BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANCONTACT-MISTER CASH. Leave a respond for BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANCONTACT-MISTER CASH op de google maps. Adres en contacten BANCONTACT-MISTER CASH
Location of BANCONTACT-MISTER CASH on the google maps. Address and contacts of BANCONTACT-MISTER CASH

Andere gerelateerde bedrijven als come BANCONTACT-MISTER CASH BANCONTACT-MISTER CASH: QUIRIJNEN | Vincent Sheppard NV | MAISON GOLDEN EYES | DE NOCKER | Oczakowski Olivier

Other related companies as BANCONTACT-MISTER CASH: QUIRIJNEN | Vincent Sheppard NV | MAISON GOLDEN EYES | DE NOCKER | Oczakowski Olivier

BANCONTACT-MISTER CASH is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANCONTACT-MISTER CASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05595306396. Het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH bevindt zich op het adres: FREDERIK VAN EEDENPLEIN 4; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅dits divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
De hoofdactiviteit van BANCONTACT-MISTER CASH is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANCONTACT-MISTER CASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANCONTACT-MISTER CASH, openstaande posities, locatie van BANCONTACT-MISTER CASH op de kaart.

BANCONTACT-MISTER CASH is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANCONTACT-MISTER CASH, company assigned to the tax number BE05595306396. The company BANCONTACT-MISTER CASH is located at the address: FREDERIK VAN EEDENPLEIN 4; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅dits divers. List of products are Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
The main activity of BANCONTACT-MISTER CASH is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BANCONTACT-MISTER CASH is not available. You also can look at reviews of BANCONTACT-MISTER CASH, open positions, location of BANCONTACT-MISTER CASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANCONTACT-MISTER CASH, employees, financial statistics.