VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN

Contactgegevens VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 75; 3500; HASSELT (GROOT), België

Telefoon (phone): 11229220 (+32-11229220) 11229220 (+32-11229220)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN
Products information VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN
(Get full report from official database of BE for VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN
Addition kinds of activities for VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN

348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
01610404. Spruitboerderij | Brussels sprout farm
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
35410109. Verticale draaien en saaie machines (metaalbewerking) | Vertical turning and boring machines (metalworking)
50840605. Heftrucks en onderdelen | Lift trucks and parts
51490201. Kattenvoer | Cat food
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
76990909. Tent reparatie winkel | Tent repair shop

Werken bij VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. Laat een reactie achter voor VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. Leave a respond for VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN. VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN op de google maps. Adres en contacten VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN
Location of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN on the google maps. Address and contacts of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN: PEERTS J & F | JOZEF VAN HOVE | STOQUART L | TOREL MAT?RIAUX | Fellemans Marc

Other related companies as VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN: PEERTS J & F | JOZEF VAN HOVE | STOQUART L | TOREL MAT?RIAUX | Fellemans Marc

VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 75; 3500; HASSELT (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, openstaande posities, locatie van VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN op de kaart.

VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, company assigned to the tax number BE07865631103. The company VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 75; 3500; HASSELT (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN is not available. You also can look at reviews of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, open positions, location of VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS WONINGFONDS VAN DE GROTE GEZINNEN, employees, financial statistics.