FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE
Private companiesSocial Services • FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE

Contactgegevens FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQ FRANKLIN DELANO ROOSEVELT 10; 7000; MONS (GRAND), België

Telefoon (phone): 65394050 (+32-65394050) 65394050 (+32-65394050)

Fax (fax): +32 (65) 281-22-38 +32 (65) 281-22-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE
Products information FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE

BTW identificatienummer (tax): BE07224853515
Ondernemingsnummer: 8605560302
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE
(Get full report from official database of BE for FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE
Addition kinds of activities for FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE

0211. Rundvee veevoederjes | Beef cattle feedlots
1231. Antracietwinning | Anthracite mining
14990500. Talc mining | Talc mining
23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
39490500. Jachtuitrusting | Hunting equipment
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

Zoek naar antwoorden van FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE in sociale netwerken
Look for responds of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. Laat een reactie achter voor FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. Leave a respond for FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE. FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE op de google maps. Adres en contacten FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE
Location of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE on the google maps. Address and contacts of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE: FLBAUS NV | Kioske à Journaux | B?ATRICE DONGENAERS | JEAN-CLAUDE ANSENNE | DE MAN P

Other related companies as FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE: FLBAUS NV | Kioske à Journaux | B?ATRICE DONGENAERS | JEAN-CLAUDE ANSENNE | DE MAN P

FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224853515. Het bedrijf FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE bevindt zich op het adres: SQ FRANKLIN DELANO ROOSEVELT 10; 7000; MONS (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, openstaande posities, locatie van FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE op de kaart.

FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, company assigned to the tax number BE07224853515. The company FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE is located at the address: SQ FRANKLIN DELANO ROOSEVELT 10; 7000; MONS (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE is not available. You also can look at reviews of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, open positions, location of FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONDS DU LOGEMENT DES FAMILLES NOMBREUSES-WALLONIE, employees, financial statistics.