UNITED TAIWAN BANK

Contactgegevens UNITED TAIWAN BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITED TAIWAN BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITED TAIWAN BANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ARTS 27; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22305359 (+32-22305359) 22305359 (+32-22305359)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITED TAIWAN BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITED TAIWAN BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITED TAIWAN BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITED TAIWAN BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITED TAIWAN BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITED TAIWAN BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITED TAIWAN BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITED TAIWAN BANK
Products information UNITED TAIWAN BANK

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Financement.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITED TAIWAN BANK
(Get full report from official database of BE for UNITED TAIWAN BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITED TAIWAN BANK
Addition kinds of activities for UNITED TAIWAN BANK

5072. Hardware | Hardware
7933. Bowling centra | Bowling centers
34449909. Metalen specialiteiten, niet gestempeld | Sheet metal specialties, not stamped
51129903. Carbon papier | Carbon paper
51310214. Draad | Thread
80720000. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij UNITED TAIWAN BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITED TAIWAN BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITED TAIWAN BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITED TAIWAN BANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van UNITED TAIWAN BANK in sociale netwerken
Look for responds of UNITED TAIWAN BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITED TAIWAN BANK. Laat een reactie achter voor UNITED TAIWAN BANK. UNITED TAIWAN BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITED TAIWAN BANK. Leave a respond for UNITED TAIWAN BANK. UNITED TAIWAN BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITED TAIWAN BANK op de google maps. Adres en contacten UNITED TAIWAN BANK
Location of UNITED TAIWAN BANK on the google maps. Address and contacts of UNITED TAIWAN BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITED TAIWAN BANK UNITED TAIWAN BANK: MERTENS | COIFFURE CHRISTINE | Sonest Sonorisation SC | Walem G | V. DE CEUNINCK

Other related companies as UNITED TAIWAN BANK: MERTENS | COIFFURE CHRISTINE | Sonest Sonorisation SC | Walem G | V. DE CEUNINCK

UNITED TAIWAN BANK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITED TAIWAN BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf UNITED TAIWAN BANK bevindt zich op het adres: AVENUE DES ARTS 27; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement..
De hoofdactiviteit van UNITED TAIWAN BANK is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITED TAIWAN BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITED TAIWAN BANK, openstaande posities, locatie van UNITED TAIWAN BANK op de kaart.

UNITED TAIWAN BANK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNITED TAIWAN BANK, company assigned to the tax number BE02556488037. The company UNITED TAIWAN BANK is located at the address: AVENUE DES ARTS 27; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. List of products are Produits & Services: Financement..
The main activity of UNITED TAIWAN BANK is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITED TAIWAN BANK is not available. You also can look at reviews of UNITED TAIWAN BANK, open positions, location of UNITED TAIWAN BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITED TAIWAN BANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITED TAIWAN BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITED TAIWAN BANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITED TAIWAN BANK, employees, financial statistics.