?T FONTEINTJE

Contactgegevens ?T FONTEINTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T FONTEINTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T FONTEINTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMENSTRAAT 9; 3830; WELLEN, België

Telefoon (phone): 12756200 (+32-12756200) 12756200 (+32-12756200)

Fax (fax): +32 (59) 893-76-22 +32 (59) 893-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T FONTEINTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T FONTEINTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T FONTEINTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T FONTEINTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T FONTEINTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T FONTEINTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T FONTEINTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T FONTEINTJE
Products information ?T FONTEINTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09842346191
Ondernemingsnummer: 7331695556
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T FONTEINTJE
(Get full report from official database of BE for ?T FONTEINTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T FONTEINTJE
Addition kinds of activities for ?T FONTEINTJE

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
24480100. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
24990804. Masten, hout | Masts, wood
27520301. Billheads, gelithografeerd | Billheads, lithographed
51999908. Canvas producten | Canvas products
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec

Werken bij ?T FONTEINTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T FONTEINTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T FONTEINTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T FONTEINTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van ?T FONTEINTJE in sociale netwerken
Look for responds of ?T FONTEINTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T FONTEINTJE. Laat een reactie achter voor ?T FONTEINTJE. ?T FONTEINTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T FONTEINTJE. Leave a respond for ?T FONTEINTJE. ?T FONTEINTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T FONTEINTJE op de google maps. Adres en contacten ?T FONTEINTJE
Location of ?T FONTEINTJE on the google maps. Address and contacts of ?T FONTEINTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T FONTEINTJE ?T FONTEINTJE: J.C. GRUSLIN | EUROSTAR VIDEOCLUB | SPAR | MOTO'S STEF | MARC VANDEN BERGHE

Other related companies as ?T FONTEINTJE: J.C. GRUSLIN | EUROSTAR VIDEOCLUB | SPAR | MOTO'S STEF | MARC VANDEN BERGHE

?T FONTEINTJE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T FONTEINTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09842346191. Het bedrijf ?T FONTEINTJE bevindt zich op het adres: BLOEMENSTRAAT 9; 3830; WELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
De hoofdactiviteit van ?T FONTEINTJE is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T FONTEINTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T FONTEINTJE, openstaande posities, locatie van ?T FONTEINTJE op de kaart.

?T FONTEINTJE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T FONTEINTJE, company assigned to the tax number BE09842346191. The company ?T FONTEINTJE is located at the address: BLOEMENSTRAAT 9; 3830; WELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
The main activity of ?T FONTEINTJE is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T FONTEINTJE is not available. You also can look at reviews of ?T FONTEINTJE, open positions, location of ?T FONTEINTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T FONTEINTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T FONTEINTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T FONTEINTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T FONTEINTJE, employees, financial statistics.