STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Private companiesLegal Services • STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Contactgegevens STEDELIJKE KINDERKRIBBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE KINDERKRIBBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWALUWSTRAAT 0; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15218907 (+32-15218907) 15218907 (+32-15218907)

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE KINDERKRIBBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE KINDERKRIBBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE KINDERKRIBBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE KINDERKRIBBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE KINDERKRIBBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Products information STEDELIJKE KINDERKRIBBE

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE KINDERKRIBBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Addition kinds of activities for STEDELIJKE KINDERKRIBBE

291105. residuen | Residues
573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
29990200. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
50230103. aardewerk | Crockery
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts

Werken bij STEDELIJKE KINDERKRIBBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE KINDERKRIBBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE KINDERKRIBBE in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE KINDERKRIBBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. STEDELIJKE KINDERKRIBBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Leave a respond for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. STEDELIJKE KINDERKRIBBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE KINDERKRIBBE op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Location of STEDELIJKE KINDERKRIBBE on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE KINDERKRIBBE STEDELIJKE KINDERKRIBBE: VAN DEN BRANDE | ERIK ARNAUTS | BEGRAFENISSEN VAN BOGAERT | REBUS | mail.be

Other related companies as STEDELIJKE KINDERKRIBBE: VAN DEN BRANDE | ERIK ARNAUTS | BEGRAFENISSEN VAN BOGAERT | REBUS | mail.be

STEDELIJKE KINDERKRIBBE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE KINDERKRIBBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf STEDELIJKE KINDERKRIBBE bevindt zich op het adres: ZWALUWSTRAAT 0; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE KINDERKRIBBE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE KINDERKRIBBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE KINDERKRIBBE, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE KINDERKRIBBE op de kaart.

STEDELIJKE KINDERKRIBBE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE KINDERKRIBBE, company assigned to the tax number BE07381958007. The company STEDELIJKE KINDERKRIBBE is located at the address: ZWALUWSTRAAT 0; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of STEDELIJKE KINDERKRIBBE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE KINDERKRIBBE is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE KINDERKRIBBE, open positions, location of STEDELIJKE KINDERKRIBBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE KINDERKRIBBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE KINDERKRIBBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE KINDERKRIBBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE KINDERKRIBBE, employees, financial statistics.