STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Contactgegevens STEDELIJKE KINDERKRIBBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE KINDERKRIBBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OSCAR DELGHUST 58; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55216555 (+32-55216555) 55216555 (+32-55216555)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE KINDERKRIBBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE KINDERKRIBBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE KINDERKRIBBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE KINDERKRIBBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE KINDERKRIBBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Products information STEDELIJKE KINDERKRIBBE

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE KINDERKRIBBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Addition kinds of activities for STEDELIJKE KINDERKRIBBE

822101. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
24991304. Zaagsel, reground | Sawdust, reground
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat
87420204. Personeel management consultant | Personnel management consultant

Werken bij STEDELIJKE KINDERKRIBBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE KINDERKRIBBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE KINDERKRIBBE in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE KINDERKRIBBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. STEDELIJKE KINDERKRIBBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Leave a respond for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. STEDELIJKE KINDERKRIBBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE KINDERKRIBBE op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Location of STEDELIJKE KINDERKRIBBE on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE KINDERKRIBBE STEDELIJKE KINDERKRIBBE: DEXIA | NADIA DE SUTTER | Van Den Bossche A | AIRPHOTO | DELHAIZE

Other related companies as STEDELIJKE KINDERKRIBBE: DEXIA | NADIA DE SUTTER | Van Den Bossche A | AIRPHOTO | DELHAIZE

STEDELIJKE KINDERKRIBBE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE KINDERKRIBBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf STEDELIJKE KINDERKRIBBE bevindt zich op het adres: RUE OSCAR DELGHUST 58; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE KINDERKRIBBE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE KINDERKRIBBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE KINDERKRIBBE, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE KINDERKRIBBE op de kaart.

STEDELIJKE KINDERKRIBBE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE KINDERKRIBBE, company assigned to the tax number BE09031280517. The company STEDELIJKE KINDERKRIBBE is located at the address: RUE OSCAR DELGHUST 58; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of STEDELIJKE KINDERKRIBBE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE KINDERKRIBBE is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE KINDERKRIBBE, open positions, location of STEDELIJKE KINDERKRIBBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE KINDERKRIBBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE KINDERKRIBBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE KINDERKRIBBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE KINDERKRIBBE, employees, financial statistics.