ONS KIND

Contactgegevens ONS KIND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONS KIND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONS KIND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALENSTRAAT 100; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11234940 (+32-11234940) 11234940 (+32-11234940)

Fax (fax): +32 (57) 768-22-49 +32 (57) 768-22-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONS KIND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONS KIND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONS KIND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONS KIND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONS KIND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONS KIND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONS KIND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONS KIND
Products information ONS KIND

BTW identificatienummer (tax): BE07175140380
Ondernemingsnummer: 9842346191
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Garderie: Garderies Temporaires.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONS KIND
(Get full report from official database of BE for ONS KIND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONS KIND
Addition kinds of activities for ONS KIND

3299. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
3594. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
308399. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
769903. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
35520112. Kabel- en kabelmachines | Rope and cordage machines
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers

Werken bij ONS KIND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONS KIND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONS KIND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONS KIND. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

Zoek naar antwoorden van ONS KIND in sociale netwerken
Look for responds of ONS KIND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONS KIND. Laat een reactie achter voor ONS KIND. ONS KIND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONS KIND. Leave a respond for ONS KIND. ONS KIND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONS KIND op de google maps. Adres en contacten ONS KIND
Location of ONS KIND on the google maps. Address and contacts of ONS KIND

Andere gerelateerde bedrijven als come ONS KIND ONS KIND: Fameco SA | VDS PLASTICS | Richie | LAURENCE LEJEUNE | MINTJENS

Other related companies as ONS KIND: Fameco SA | VDS PLASTICS | Richie | LAURENCE LEJEUNE | MINTJENS

ONS KIND is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONS KIND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175140380. Het bedrijf ONS KIND bevindt zich op het adres: WALENSTRAAT 100; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Garderies Temporaires..
De hoofdactiviteit van ONS KIND is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONS KIND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONS KIND, openstaande posities, locatie van ONS KIND op de kaart.

ONS KIND is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONS KIND, company assigned to the tax number BE07175140380. The company ONS KIND is located at the address: WALENSTRAAT 100; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Garderies Temporaires..
The main activity of ONS KIND is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ONS KIND is not available. You also can look at reviews of ONS KIND, open positions, location of ONS KIND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONS KIND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONS KIND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONS KIND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONS KIND, employees, financial statistics.