'T KINDERKASTEELTJE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • 'T KINDERKASTEELTJE
Private companiesWater Transportation • 'T KINDERKASTEELTJE

Contactgegevens 'T KINDERKASTEELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KINDERKASTEELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KINDERKASTEELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 383; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33205050 (+32-33205050) 33205050 (+32-33205050)

Fax (fax): +32 (60) 410-12-78 +32 (60) 410-12-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KINDERKASTEELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KINDERKASTEELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KINDERKASTEELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KINDERKASTEELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KINDERKASTEELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KINDERKASTEELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KINDERKASTEELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KINDERKASTEELTJE
Products information 'T KINDERKASTEELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09943969726
Ondernemingsnummer: 2267547607
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KINDERKASTEELTJE
(Get full report from official database of BE for 'T KINDERKASTEELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KINDERKASTEELTJE
Addition kinds of activities for 'T KINDERKASTEELTJE

22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
25110401. Bridge sets (meubels): hout | Bridge sets (furniture): wood
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij 'T KINDERKASTEELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KINDERKASTEELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KINDERKASTEELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KINDERKASTEELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van 'T KINDERKASTEELTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KINDERKASTEELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KINDERKASTEELTJE. Laat een reactie achter voor 'T KINDERKASTEELTJE. 'T KINDERKASTEELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KINDERKASTEELTJE. Leave a respond for 'T KINDERKASTEELTJE. 'T KINDERKASTEELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KINDERKASTEELTJE op de google maps. Adres en contacten 'T KINDERKASTEELTJE
Location of 'T KINDERKASTEELTJE on the google maps. Address and contacts of 'T KINDERKASTEELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KINDERKASTEELTJE 'T KINDERKASTEELTJE: BBL | DE SCHRIJVER SPORT | Décor Center L'A | Gorller Brigitte | Bekaert V

Other related companies as 'T KINDERKASTEELTJE: BBL | DE SCHRIJVER SPORT | Décor Center L'A | Gorller Brigitte | Bekaert V

'T KINDERKASTEELTJE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KINDERKASTEELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09943969726. Het bedrijf 'T KINDERKASTEELTJE bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 383; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
De hoofdactiviteit van 'T KINDERKASTEELTJE is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KINDERKASTEELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KINDERKASTEELTJE, openstaande posities, locatie van 'T KINDERKASTEELTJE op de kaart.

'T KINDERKASTEELTJE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KINDERKASTEELTJE, company assigned to the tax number BE09943969726. The company 'T KINDERKASTEELTJE is located at the address: HERENTALSEBAAN 383; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
The main activity of 'T KINDERKASTEELTJE is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KINDERKASTEELTJE is not available. You also can look at reviews of 'T KINDERKASTEELTJE, open positions, location of 'T KINDERKASTEELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KINDERKASTEELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KINDERKASTEELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KINDERKASTEELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KINDERKASTEELTJE, employees, financial statistics.