'T EEKHOORNTJE

Contactgegevens 'T EEKHOORNTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T EEKHOORNTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T EEKHOORNTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDENSPORENLAAN 65; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16251277 (+32-16251277) 16251277 (+32-16251277)

Fax (fax): +32 (2) 669-41-65 +32 (2) 669-41-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T EEKHOORNTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T EEKHOORNTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T EEKHOORNTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T EEKHOORNTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T EEKHOORNTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T EEKHOORNTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T EEKHOORNTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T EEKHOORNTJE
Products information 'T EEKHOORNTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03080261230
Ondernemingsnummer: 1329864501
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T EEKHOORNTJE
(Get full report from official database of BE for 'T EEKHOORNTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T EEKHOORNTJE
Addition kinds of activities for 'T EEKHOORNTJE

20150802. Turkije, verwerkt: ingeblikt | Turkey, processed: canned
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
25410104. Kantoorbehuizingen, hout | Office fixtures, wood
35310613. Subgraden (bouwmachines) | Subgraders (construction equipment)
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
39999925. Notenschelpen, slijpen, van gekochte noten | Nut shells, grinding, from purchased nuts
50230106. Roestvrij staal bestek | Stainless steel flatware
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes

Werken bij 'T EEKHOORNTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T EEKHOORNTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T EEKHOORNTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T EEKHOORNTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

Zoek naar antwoorden van 'T EEKHOORNTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T EEKHOORNTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T EEKHOORNTJE. Laat een reactie achter voor 'T EEKHOORNTJE. 'T EEKHOORNTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T EEKHOORNTJE. Leave a respond for 'T EEKHOORNTJE. 'T EEKHOORNTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T EEKHOORNTJE op de google maps. Adres en contacten 'T EEKHOORNTJE
Location of 'T EEKHOORNTJE on the google maps. Address and contacts of 'T EEKHOORNTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T EEKHOORNTJE 'T EEKHOORNTJE: VELDEMAN ALG. SCHILDERWERKEN BVBA | TEXACO | YVES VROMAN | Auweryckx Decor | KAPSALON MARLEEN

Other related companies as 'T EEKHOORNTJE: VELDEMAN ALG. SCHILDERWERKEN BVBA | TEXACO | YVES VROMAN | Auweryckx Decor | KAPSALON MARLEEN

'T EEKHOORNTJE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T EEKHOORNTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080261230. Het bedrijf 'T EEKHOORNTJE bevindt zich op het adres: GULDENSPORENLAAN 65; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van 'T EEKHOORNTJE is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T EEKHOORNTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T EEKHOORNTJE, openstaande posities, locatie van 'T EEKHOORNTJE op de kaart.

'T EEKHOORNTJE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T EEKHOORNTJE, company assigned to the tax number BE03080261230. The company 'T EEKHOORNTJE is located at the address: GULDENSPORENLAAN 65; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of 'T EEKHOORNTJE is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T EEKHOORNTJE is not available. You also can look at reviews of 'T EEKHOORNTJE, open positions, location of 'T EEKHOORNTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T EEKHOORNTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T EEKHOORNTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T EEKHOORNTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T EEKHOORNTJE, employees, financial statistics.