LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV

Contactgegevens LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Kuringerbaan 7 3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV
Products information LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV

BTW identificatienummer (tax): BE02431243896
Ondernemingsnummer: 4896301269
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Materials for dental protheses

Product categorie (product category): Crowns, Temporary

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV
(Get full report from official database of BE for LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV
Addition kinds of activities for LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV

259999. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
951102. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal
50949901. Beads | Beads

Werken bij LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV in sociale netwerken
Look for responds of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. Laat een reactie achter voor LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. Leave a respond for LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV. LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV op de google maps. Adres en contacten LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV
Location of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV on the google maps. Address and contacts of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV: WEMA | Studio Kontrast | HUIS 'T SCHELPKE | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | STUDIO DUSSART

Other related companies as LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV: WEMA | Studio Kontrast | HUIS 'T SCHELPKE | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | STUDIO DUSSART

LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02431243896. Het bedrijf LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV bevindt zich op het adres: Oude Kuringerbaan 7 3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Crowns, Temporary. Lijst met producten zijn Materials for dental protheses.
De hoofdactiviteit van LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, openstaande posities, locatie van LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV op de kaart.

LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, company assigned to the tax number BE02431243896. The company LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV is located at the address: Oude Kuringerbaan 7 3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Crowns, Temporary. List of products are Materials for dental protheses.
The main activity of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV is not available. You also can look at reviews of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, open positions, location of LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LTL Nagels Opv. Gebroeders Geukens NV, employees, financial statistics.