Loisen & Vendrickx

Contactgegevens Loisen & Vendrickx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loisen & Vendrickx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loisen & Vendrickx

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 165; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 70 91 (+32-011 59 70 91) 011 59 70 91 (+32-011 59 70 91)

Fax (fax): 011 59 70 92 (+32-011 59 70 92) 011 59 70 92 (+32-011 59 70 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loisen & Vendrickx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loisen & Vendrickx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loisen & Vendrickx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loisen & Vendrickx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loisen & Vendrickx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loisen & Vendrickx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loisen & Vendrickx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loisen & Vendrickx
Products information Loisen & Vendrickx

BTW identificatienummer (tax): BE01775085449
Ondernemingsnummer: 1132110595
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Funeral directors

Product categorie (product category): Crematories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loisen & Vendrickx
(Get full report from official database of BE for Loisen & Vendrickx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loisen & Vendrickx
Addition kinds of activities for Loisen & Vendrickx

206700. Kauwgom | Chewing gum
265603. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services

Werken bij Loisen & Vendrickx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loisen & Vendrickx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loisen & Vendrickx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loisen & Vendrickx. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van Loisen & Vendrickx in sociale netwerken
Look for responds of Loisen & Vendrickx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loisen & Vendrickx. Laat een reactie achter voor Loisen & Vendrickx. Loisen & Vendrickx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loisen & Vendrickx. Leave a respond for Loisen & Vendrickx. Loisen & Vendrickx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loisen & Vendrickx op de google maps. Adres en contacten Loisen & Vendrickx
Location of Loisen & Vendrickx on the google maps. Address and contacts of Loisen & Vendrickx

Andere gerelateerde bedrijven als come Loisen & Vendrickx Loisen & Vendrickx: J. MOORS | Bondroit F SPRL | B.A. TECH | AUTOMATISCHE MUURWINKEL | theostap

Other related companies as Loisen & Vendrickx: J. MOORS | Bondroit F SPRL | B.A. TECH | AUTOMATISCHE MUURWINKEL | theostap

Loisen & Vendrickx is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loisen & Vendrickx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01775085449. Het bedrijf Loisen & Vendrickx bevindt zich op het adres: Steenweg 165; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Crematories. Lijst met producten zijn Funeral directors.
De hoofdactiviteit van Loisen & Vendrickx is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loisen & Vendrickx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loisen & Vendrickx, openstaande posities, locatie van Loisen & Vendrickx op de kaart.

Loisen & Vendrickx is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loisen & Vendrickx, company assigned to the tax number BE01775085449. The company Loisen & Vendrickx is located at the address: Steenweg 165; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Crematories. List of products are Funeral directors.
The main activity of Loisen & Vendrickx is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Loisen & Vendrickx is not available. You also can look at reviews of Loisen & Vendrickx, open positions, location of Loisen & Vendrickx on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loisen & Vendrickx, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loisen & Vendrickx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loisen & Vendrickx, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loisen & Vendrickx, employees, financial statistics.